NTI
Om NTI

NTI har kunnskapen og erfaringen som kreves for å kunne guide dere trygt til effektive arbeidsmetoder. Vi støtter din forretningsutvikling gjennom å identifisere behov og tilby totalløsninger utfra det vi kaller NTI METODEN

Vi utvikler og leverer totalløsninger for høyteknologiske miljøer innen bygg, design, industri og produktutvikling. Med over 70 års erfaring har vi en enorm kunnskap og har alltid ligget i forkant av den tekniske utviklingen. Vi i NTI har fra starten i 1945, da vi begynte med en småskala produksjon av tegnebord i København, utviklet oss konstant. Vi tok tidlig steget inn i den digitale verden når tegneprogrammene kom på 1980-tallet. To ting har vært typisk NTI under hele reisen: dels det delte fokuset mot både bygg- og industribransjen, dels at vi alltid har kunnet håndtere og supportere produktene vi har solgt.

I dag er NTI en av Nord-Europas ledende leverandører av helhetsløsninger innenfor digital informasjonshåndtering for selskap innen bygg, design og industri. Til tross for størrelsen vår har vi aldri gitt slipp på den familiære og nære følelsen. Vi arbeider langsiktig og i tett samarbeid med våre kunder for å gjøre dem sikre og effektive mot mål om at de skal kunne levere det best mulige resultat. Det stiller store krav til oss og vår kompetanse – og det liker vi!

Mer om våre tjenester »