×
Annonse fra Delta V for
ANNONSE: Vil du jobbe med Norges mest spennende teknologiselskaper?

Vil du jobbe med Norges mest spennende teknologiselskaper?

Ja, det vil du. Så bli kommersiell teknologiskribent hos oss!

  • Delta V Dette er en annonse. Journalistene i Tu.no er ikke involvert i produksjonen.

Hei!

Vårt digitalbyrå og inkubator for nye inntekter, Delta V, vokser. Veldig mye, og veldig fort. 

For å klare å holde tritt trenger vi hjelp, og søker derfor nå en kommersiell teknologiskribent på fulltid, i fast stilling.

Hvem vi er, kort fortalt

Delta V er en avdeling i TU Media, som består av rundt 70 ansatte. Vi er det nye selskapets interne digitalbyrå og eksperimentavdeling for nye inntektskilder.

Majoriteten av arbeidet vi gjør består i dag av å utvikle, designe og produsere innholdsmarkedsføring spesiallaget for leserne våre, på vegne av annonsører, og det er det du i denne stillingen vil i ha fokus på.

Ambisjonen er å bli en soleklar nummer én på teknologireklame i Norge. Det skal vi gjøre gjennom å utvikle helt nye og veldig spennende inntektsområder.

Fokusområdet til de nye stillingen vil være innen både IT,  bygg, anlegg, fornybar, ingeniørarbeid og mye mer.

Du skal få bli med på å bane vei i Norge med teknologireklame av et helt nytt kaliber; god, sterk historiefortelling som leserne oppriktig setter pris på, samtidig som det skaper resultater for annonsørene. I tillegg vil du få være tett på de nye satsningene vi skal spinne i gang.

Dette skal du jobbe med

Vi søker deg som elsker og kan fortelle gode historier på nett. Primært gjennom tekst og bilder, men det er supert om du også behersker video.

Du vil jobbe med ett eller flere av fagområdene til TU.no og Digi.no. Det betyr ikke at du vite hvordan ventiler og frekvenser fungerer, men du bør være interessert i teknologi. Jobben kan egentlig best beskrives som en god miks av en teknologijournalist, markedsfører og prosjektleder. Kundene våre er typisk blant de mest spennende teknologi- og ingeniørbedriftene i Norge, og når vi lager saker får vi som oftest jobbe med indrefileten i disse selskapene. 

Det betyr at du vil få veldig mye frihet til å velge hvordan du går frem, samtidig som du er personen som selv gjør idéutvikling, produksjon, publisering og oppfølging av hver sak sammen med annonsørene. Med andre ord; det er en temmelig allsidig rolle, og vi lover deg god opplæring.

 

Dette har vi lyst til å gi deg

Hos oss vil du: 

  1. Lære utrolig mye
  2. Jobbe i en «startup», men ha sikkerheten til et etablert firma
  3. Få en spennende karrierevei 

Hos oss får du muligheten til å snakke med og påvirke brorparten av Norges teknologiinteresserte lesere, via sterke nisjenettsteder med høy slagkraft på hvert sitt fagområde. Samtidig får du på kort tid komme tett på og jobbe med noen av de mest spennende merkevarene i Norge.

Du vil få mulighet til å lære ekstremt mye på kort tid. Innholdsmarkedsføring og byråtjenester er et sterkt voksende marked, med en spennende fremtid. Vi ligger i tet på veldig mange områder, og ønsker å fortsette med det gjennom å øke kunnskapen din med for eksempel kurs, konferanser og studieturer.

Du vil jobbe tett med kunnskapsrike utviklere, selgere og tidligere redaksjonelle medarbeidere, som veileder og hjelper deg i det daglige. Ingen her er redde for å dele kunnskap og erfaringer, både på jobb og fritiden.

Ikke minst vil du hver eneste dag få jobbe tett med de største og viktigste merkevarene i Norge. Dette vil gi et unikt innblikk i Norges fremtid, og mulighet til å møte spennende eksperter på sine fagfelt, i en setting som gir deg ubegrenset tilgang til kildene. 

Perks hos oss

Helse

Helseforsikring og bedriftslege

Stæsj

Fritt valg av telefon, laptop etc.

Kunnskap

Relevante kurs og konferanser

God lønn

Konkurransedyktig, pluss bonus

Reiseforsikring

Både jobb og privat

Færre regninger

Vi dekker telefon og internett.

Pensjon

Ganske sweet nivå

Sentralt

Oslo sentrum, midt i smørøyet

Bli med på ferden

Joviale fakta

  • Stillingene er fast, fulltid.
  • Søknadsfristen er snarest, og vi kaller inn til intervjuer forløpende
  • Tiltredelse skjer gjerne fort som fy, eller noen måneder frem i tid om det må til for å få deg med på laget.

Søke gjør du ved å sende meg en mail med søknad og CV.

Vi er ikke veldig høytidelige, og vil bare komme i kontakt med den rette personen som er engasjert, flink og har lyst til å utvikle seg til nye høyder innen faget. Nyutdannede som erfarne!

Vi snakkes!

– Jørgen Elton Nilsen
jorgen@tu.no

Forresten, synes du dette var en kul måte å skrive stillingsutlysning på? Her kan du se flere babalbl