Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Banebrytende innen håndtering av elektro- og automasjonssystemer

EcoConsult-tjenestene dekker revisjon, evaluering og kartlegging av elektro- og automasjonsutstyr/-systemer. De benytter både ekspertise og banebrytende programvare med digital tvilling-teknologi.
EcoConsult-tjenestene dekker revisjon, evaluering og kartlegging av elektro- og automasjonsutstyr/-systemer. De benytter både ekspertise og banebrytende programvare med digital tvilling-teknologi. Foto: Schneider Electric
Del

Schneider Electric ønsker å skape «Impact» ved å gjøre alle i stand til å få mest mulig ut av energi og ressurser, og bygge bro mellom fremgang og bærekraft. Vår misjon er å være den pålitelige partneren innen bærekraft og effektivitet. 

Vi er en global industriell teknologileder med verdensledende ekspertise innen elektrifisering, automasjon og digitalisering; og vi jobber for å bringe intelligente, motstandsdyktige, fremtidssikre og brukervennlige løsninger til industri, infrastruktur, datasentre, bygg og boliger.

Med forankring i vår dype domeneekspertise, leverer vi integrerte AI-baserte IoT-løsninger som dekker hele levetiden til anleggene – med en lønnsom vekst for våre kunder som resultat.

Schneider Electric EcoConsult konsulenttjenester gjør elektriske anlegg mer stabile, effektive og bærekraftige.
EcoConsult-tjenestene leveres av et nordisk rådgiverteam som er dedikert til revisjon, evaluering og kartlegging av elektro- og automasjonsutstyr/-systemer. De benytter både ekspertise og banebrytende programvare med digital tvilling-teknologi.

Bedre motstandskraft i en tid med klimaendringer

EcoConsult-rådgivningstjenestene omfatter alt fra vurdering av eksisterende el-distribusjons- og automasjonssystemer til design av nye installasjoner. Hensikten er å identifisere potensielle sikkerhets- og ytelsesutfordringer for å gjøre anlegg mer motstandsdyktige og driftseffektive:

<span>– EcoConsult er utviklet for å løse utfordringer som er veldig aktuelle i en tid med klimaendringer og ekstremvær, sier Janne Lindenius, nordisk sjef for konsulenttjenester i Schneider Electric.</span> <i>Foto:  Schneider Electric</i>
– EcoConsult er utviklet for å løse utfordringer som er veldig aktuelle i en tid med klimaendringer og ekstremvær, sier Janne Lindenius, nordisk sjef for konsulenttjenester i Schneider Electric. Foto:  Schneider Electric

 – EcoConsult er utviklet for å løse utfordringer som er veldig aktuelle i en tid med klimaendringer og ekstremvær. Denne typen fenomener er blitt hyppigere og påvirker hverdagen vår hele tiden, sier Janne Lindenius, Consulting Services Business Developer i hele Norden.

 – Systemet samler og håndterer data som er vesentlige for at anlegget skal være pålitelig, sikkert og effektivt. Samtidig kan det også brukes for å dekke behov relatert til oppnåelsen av bærekraftsmål.

Les mer om EcoConsult

Påvirker kritiske forretningsparametere

EcoConsults digital tvilling-teknologi er markedets beste. Dataene samles og vises i praktiske oversikter som kan brukes til forbedring av ytelse, sikkerhet, samsvar og effektivitet. Dette er faktorer som påvirker bunnlinjen og er forretningskritiske.

I tillegg kan EcoConsult også bidra til økt sirkulæritet. Tjenestene kan for eksempel anvendes for å planlegge utfasing av foreldede produkter og modernisering. De omfatter også klimagass-beregninger og energieffektivitetsstudier.

Anbefalinger fra eksperter leveres via portalen MySchneider, en samarbeidsplattform som hjelper å prioritere samt følge opp tiltak, designe og installere anlegg. 

Vis mer

Bedre innsikt og skreddersydde tjenester

Utfordringer som utdaterte systemer, begrensede ressurser, stigende energipriser og ineffektive prosesser kan løses med EcoConsult:

– Optimale servicenivåer skaper nyttig innsikt i utstyrets tilstand og mer trygghet. Vi støtter med ekspertise i verdensklasse og vi skreddersyr løsningene til kundenes behov. Slik får de verktøyene og kunnskapen som er nødvendig for å navigere trygt i et energilandskap som endrer seg hele tiden. tilføyer Janne Lindenius i Schneider Electric.

Hensikten er å utløse det fulle potensialet ved elektro- og automasjonssystemer for en mer bærekraftig og effektiv drift.

– Vi merker at skyhøye energipriser har ført til økt fokus på energiøkonomisering. I lys av dette, er det viktig å ha en helhetlig tilnærming til energieffektivisering, med programmer som fører til maks utnyttelse av den kjøpte energien. Enkle løsninger kan føre til en rekke kostnadsbesparelser som har direkte påvirkning på bunnlinjen, noe vi har erfart i våre revisjoner. Med et nettverk på mer enn 250 konsulenter som er fokusert på energi og kraft, er Schneider Electric markedsleder i dette segmentet, avslutter Janne Lindenius. 

Les mer om EcoConsult

Les flere artikler fra Schneider Electric