BrandStory er et annonseprodukt, produsert etter gjeldende retningslinjer.

Retningslinjer for BrandStory

BrandStory er en markedsføringskanal for annonsører. Tanken bak annonseformatet er at firmaer med komplekse budskap skal få anledning til å gå i dybden på sine temaer, og ha mulighet til å få direkte feedback fra en relevant målgruppe.

Annonsørene er velkomne til å dele innsikt fra forskning og utvikling, refleksjoner rundt sin rolle i samfunnet og tanker om ledelse.

Produktreklame er ikke tillatt i dette formatet. Annonsører kan heller ikke bruke BrandStory som en kanal for tilsvar på journalistikk som utøves på redaksjonelle flater.

Oslos mest spennende tomt

På denne tomten reises bygget som blir indrefileten i Oslos nye trendområde.

BRANDSTORY: Oslos mest spennende tomt
Innhold fra annonsør

På denne tomten reises bygget som blir indrefileten i Oslos nye trendområde.

På Oslo Øst og Økern er det tett mellom byggekranene. En fornyet bydel skal huse 100 000 mennesker, være arbeidsplassen til titusenvis, og blir et mekka for de som skal shoppe, oppleve, nyte og bade.

- Ingen andre områder i hovedstaden vil utvikles mer de neste årene, sier Richard Groven i Oslo Pensjonsforsikring (OPF). Hans selskap er ansvarlig for utbyggingen av Økern Portal.

Les mer om utbyggingene på Økern her

Kjernen i området er Økern. Næringsbygget Økern Portal er bindeleddet mellom bolig og næring på Løren, og handel og næring på Økern.

Norges mest spennende næringsbygg?

 

Økern Portal er i media betegnet som et av Oslos mest spennende næringsbygg. Telia er allerede inne som første leietager, og flere andre store selskaper er i sluttforhandlinger.

- Det er særlig to ting som gjør at prosjektet møtes med interesse. For det første er Økern kanskje det mest spennende området i Oslo akkurat nå. For det andre har vi ambisjoner om å føre opp et bygg som definerer bydelen. Rett og slett et bygg som alle blir stolte av, sier Groven.

Økern Portal vil ligge rett overfor nye Økern Sentrum. Her skal Steen & Strøm bygge en urban og fremtidsrettet bydel med butikker, spisesteder, badeland, kino, boliger og kulturtilbud.

– I byutviklingsdebatten er Økern blant de mest sentrale stedene i Oslos fremtid. For de unge vil Økern og Løren trolig bli blant byens mest attraktive områder, sier Groven.

Bygges nå

På tomten som skal huse gigantbygget, er det hektisk aktivitet. Flere eldre næringsbygg er revet, og opp av støvet kommer et praktbygg som fyller store deler av tomtearealet. Arkitektene har formet bygget som en hestesko som danner en portal fra Løren mot Økern, og med et stort og frodig gårdsrom som danner et amfi mot Lørenbyen.

- Hestesko-ideen oppsto fordi det ville gi oss det mest funksjonelle bygget innvendig, samtidig som vi via portalen gjennom bygget får en naturlig forbindelse mellom boligene på Løren og bysentrumet på nye Økern, sier Groven.

Foruten dynamikken som skapes på bakken, er det taket som kanskje former den mest spennende delen av bygget. Med en lengde på 300 meter vil det settes tydelige visuelle standarder, der begrepet grønt tak tas til nye høyder. Her kommer det takterrasser, parsellhaver, bikuber og løpebane, med panoramautsikt over hele Oslo.

– Vi skal skape et bygg som trekker folk til seg, sier Groven.

En høyborg for teknologi og miljø

 

Økern Portal bygges etter de mest miljøriktige kriteriene, og miljøstandarden BREEAM-NOR med karakteren «Excellent» er føringen. Bygget skal være spekket av nyskapende teknologi, noe som er en selvfølge når Telia er på plass som første store leietager. Innvendig vil mer enn 4 500 kvadratmeter vies til med tjeneste- og serveringstilbud , pop-up stores, kafeer og restauranter. I tillegg kommer det et møte- og konferansesenter, samt og et stort helse- og treningssenter.

–Økern Portal skal være et bærekraftig fellesskap mellom næring og nærmiljø, og tjeneste- serveringstilbudet er en viktig del av dette. Det skal være like naturlig for innbyggerne i området å bruke tilbudene, som for de som har arbeidssted i Økern Portal, sier Groven.

Over fellesområdet kommer nesten 50 000 kvadratmeter viet kontorer for 3000 mennesker, der mulighetene for skreddersøm for den enkelte leietaker er stor.

– Uansett størrelse har man anledning til å være kreativ med kontorlokalenes utforming, slik at man får eierskap til lokalene og sikrer at de gjenspeiler firmaets kultur og verdier. Vi legger til rette for fremtidens arbeidsplass, hvor kontorene innredes ut fra hvilken type virksomhet dere er og hvilke ulike oppgaver de ansatte utfører, fremhever Groven.

Bygget står klart i 2021, og søker nå leietagere som deler de samme verdiene: Bærekraft, fellesskap, fleksibilitet og mangfold.

Vil du vite mer? Fyll ut skjema her så sender vi deg mer informasjon