BrandStory er et annonseprodukt, produsert etter gjeldende retningslinjer.

Retningslinjer for BrandStory

BrandStory er en markedsføringskanal for annonsører. Tanken bak annonseformatet er at firmaer med komplekse budskap skal få anledning til å gå i dybden på sine temaer, og ha mulighet til å få direkte feedback fra en relevant målgruppe.

Annonsørene er velkomne til å dele innsikt fra forskning og utvikling, refleksjoner rundt sin rolle i samfunnet og tanker om ledelse.

Produktreklame er ikke tillatt i dette formatet. Annonsører kan heller ikke bruke BrandStory som en kanal for tilsvar på journalistikk som utøves på redaksjonelle flater.

Økern Portal åpner desember 2020

På tomten er byggene i ferd med å reise seg.

BRANDSTORY: Økern Portal åpner desember 2020
Innhold fra annonsør

På tomten er byggene i ferd med å reise seg.

Økern er åsted for den største forandringen i Oslo det neste tiåret. Lager og industri erstattes med folkeliv og aktivitet. Kommunen og flere eiendomsutviklere har store planer for området.

Det største signalbygget ligger på oversiden av torget og danner en portal mellom Løren og markedsgatene på Økern som står klare om få år.

- Økern Portal blir det første signalbygget i det nye sentrumet som er av mange spådd til å bli Oslos nye trendområde, sier Richard Groven i Oslo Pensjonsforsikring som eier Økern Portal.

Hovinbyen skal ha over 12 000 boliger, hotell, fine markedsgater, underholdningstilbud, og være arbeidsplass for nær 100 000 kunnskapsmedarbeidere.

Portalen reiser seg

Alle som passerer Økern kan nå se at byggene er i ferd med å reise seg på tomten til den bærekraftige portalen.

- Det er stort å se bygningskroppene begynne å reise seg. Det er merkbart at åpningsdagen nærmer seg, sier Groven.

Økern Portal blir Oslos mest unike næringsbygg, og et sted der næring og nærmiljø møtes, står for en ny tenkemåte i Norge. Bygget huser både arbeidsliv og byliv, og pulserer fra morgen til kveld.

- Samtidig som bygget huser tilpassede og fleksible kontorlokaler og arbeidssoner blir det et naturlig samlingssted for lokalbefolkningen, sier Groven. 

Folk inviteres inn i bygget og byggets uteområder, og kan bruke det til fritid, daglige tjenester og rekreasjon. På bakkeplan blir det park, butikker og serveringstilbud. På takene planlegges det med skybar, bikuber og løpebaner.

Smart arbeidsplass

Nærmere 50 000 kvadratmeter blir kontorplasser designet for samarbeid, trivsel og kreativitet.

 

- Rundt halvparten av plassene er det allerede signert leiekontrakter på, sier Groven.

Et markedsområde på rundt 7000 kvadratmeter  vil fylles med varierte og spennende kafeer og restauranter som serverer alt fra gourmetmåltider til street food eller håndbrygget kaffe.

- Det blir pop-up-butikker og et tjenestetilbud du forventer å finne i nærområdet ditt. Variasjon og mangfold er stikkord, sier Groven.

Noe helt nytt i Norge

– Økern Portal er gjennomdigitalisert. Smarte teknologiske løsninger skaper de mest nyskapende rammene for de som vil ha kontorlokaler som definerer merkevaren – mot egne ansatte og samfunnet for øvrig, sier Groven.

Med Telia og Get som første store leietager, kan øvrige firma forvente seg høye standarder.

Groven ser for seg at følgende typer leietagere vil passe best inn i Økern Portal:

  • De som utfordrer det etablerte for å skape ideene som fornyer, forenkler og forbedrer.
  • De som ønsker tettere samarbeid internt, og opp mot nye typer partnere og miljøer.
  • De som ønsker et synlig bygg som ansatte, partnere og kunder kan være stolte av.
  • De som forstår at teknologi skaper nye arbeidsformer, og ønsker omgivelser tilpasset dette.

- Begreper som innovasjon, effektivitet, samhandling, troverdighet og skaperkraft er sentrale.

Et miljøbygg

Bærekraft har vært et gjennomgående tema gjennom hele planleggingen: BREEAM-NOR med karakteren «Excellent» er føringen, sammen med energiklasse A. Bygget skal score høyt på alle de ni bærekraftsdimensjonene: Helse og innemiljø, transport, ledelse, energi, arealbruk og økologi, materialer, avfall, vann, og forurensing.

– Vi tenker miljø i alle deler av prosessen. Økern portal vil ha et grønt utseende, med store grøntarealer både i parkrommet og i takets parsellhager, sier Groven.

Ønsker du informasjon om mulighetene i Økern Portal? På denne siden kan du fylle ut skjema for å bli kontaktet av megler