BrandStory er et annonseprodukt, produsert etter gjeldende retningslinjer.

Retningslinjer for BrandStory

BrandStory er en markedsføringskanal for annonsører. Tanken bak annonseformatet er at firmaer med komplekse budskap skal få anledning til å gå i dybden på sine temaer, og ha mulighet til å få direkte feedback fra en relevant målgruppe.

Annonsørene er velkomne til å dele innsikt fra forskning og utvikling, refleksjoner rundt sin rolle i samfunnet og tanker om ledelse.

Produktreklame er ikke tillatt i dette formatet. Annonsører kan heller ikke bruke BrandStory som en kanal for tilsvar på journalistikk som utøves på redaksjonelle flater.

Tilbehøret du trenger til mobilen din

Foto: iStock by Getty Images
Foto: iStock by Getty Images (Alisa Rodnova)
Innhold fra annonsør

I takt med at utvalget av mobiltelefoner blir større, blir det også mer tilbehør å velge i. Men hvor mye tilbehør trenger du egentlig til den nye mobiltelefonen din?

Beskytt telefonen din med deksel

Et godt deksel er helt essensielt, først og fremst for å beskytte telefonen din. Vi kan dele deksel inn i tre kategorier:

  • Lommebokdeksel. Mange foretrekker denne typen deksel og synes det er praktisk at man kan ha telefon, bank- og nøkkelkort samlet på ett sted. Færre og færre går rundt med kontanter på seg i dag, men det finnes også varianter med egen lomme til kontanter.
  • Minimalistiske deksel. Med flere bestselgertelefoner som fremstår svært estiske og som tydelig har fått et designmessig løft, er det for mange et poeng å vise frem hvilken telefon man har heller enn å skjule den bak et deksel. Tynne, transparente deksel som eksponerer telefonens utseende er derfor et mye solgt alternativ. Ønsker du bedre beskyttelse enn det et slikt deksel kan tilby, anbefaler vi panserglass, en tynn glasshinne du legger over skjermen for å unngå at den knuses. Mister du ned telefonen din med panserbeskyttelse, er det det ytterste laget som knuses, ikke selve skjermen.
  • Rugged. Tidligere ble det produsert egne mobiler til håndverkere. Disse telefonene var stødigere enn vanlige mobiler, laget for å tåle fall fra stillas, nærkontakt med tunge, skarpe verktøy og lignende. I dag er disse telefonene erstattet av deksel som har den samme funksjonen. På den måten kan en håndverker kjøpe den mobilen han eller hun ønsker, uten ekstrautgiften med en separat arbeidstelefon.

Sliter du med å finne et deksel du liker? Her kan du se alle våre mobildeksel.

EarPods lar deg styre alt med stemmen

Fremtiden er helt klart trådløs, og nå finnes det mange varianter av trådløse hodetelefoner, også av typen du kan plugge inn i øret. I tillegg til at ledninger blir overflødige, viser nyere løsninger at også den taktile kontakten med skjerm og telefon blir mer fraværende. Stemmestyring tar over de fleste funksjoner, og med et sett EarPods i øret trenger du knapt røre telefonen din i løpet av en arbeidsdag.

Sørg for at lading alltid er tilgjengelig

I dag finnes det lademuligheter stort sett over alt. Enten det er en vanlig stikkontakt, USB-lading i bilen din eller på bussen, eller en av de nyere mulighetene for å lade trådløst (QR).

En del av de nye iPhone- og Android-modellene kan lades trådløst, og dette blir nok bare mer vanlig fremover. Pass likevel på å ha en ladeledning med deg til en hver tid, og gjerne en powerbank, som du også kan koble til med samme ledning.

 

 

Ikke glem en god trygghetsavtale

Mange velger bort å forsikre telefonen sin, men dette kan fort bli et kostbart valg. Ha en ordentlig forsikring

Når du handler hos Komplett Bedrift, kan du legge til skadeforsikringer før du sjekker ut og betaler for produktene du bestiller. Det aller letteste er å tegne en trygghetsavtale, som vil sørge for reparering eller erstatning av produktet ved vanlige uhell som fall-, støt- eller væskeskader.

Får du mobiltelefon gjennom jobben, kan det være lurt å sjekke med sjefen hva slags policy som gjelder dersom noe skulle skjer med telefonen din. Det er tross alt lettere å spørre om det før du tar i bruk den nye telefonen, enn når du plutselig står der med en splitter ny mobil med knust skjerm.

Les mer på vår ressursside om mobiltelefon på arbeidsplassen.

Konklusjonen er altså at du minimum bør sørge for å ha et deksel som beskytter telefonen din, i tillegg til en trygghetsavtale som sikrer at du slipper å betale for reparasjon eller en ny telefon dersom uhellet skulle være ute.

Utover det er det bare fantasien som setter grenser. Tilbehøret har ikke bare praktiske funksjoner, det finnes også en hel del dingser du kan skaffe deg for å øke funksjonaliteten og bruksområdene.

Av: Trond Soglo Nilssen
Web- og produktansvarlig hos Komplett Bedrift