TU BrandStory er et annonseprodukt, produsert etter gjeldende retningslinjer.

Retningslinjer for TU BrandStory

TU BrandStory er en markedsføringskanal for annonsører.

Tanken bak annonseformatet er at firmaer med komplekse budskap skal få anledning til å gå i dybden på sine temaer, og ha mulighet til å få direkte feedback fra en relevant målgruppe.

Annonsørene er velkomne til å dele innsikt fra forskning og utvikling, refleksjoner rundt sin rolle i samfunnet og tanker om ledelse.

Produktreklame er ikke tillatt i dette formatet. Annonsører kan heller ikke bruke TU BrandStory som en kanal for tilsvar på journalistikk som utøves på redaksjonelle flater.

Hydro har behov for ferievikarer på verkene i både Sunndak, Høyanger, Årdal og på Karmøy. Foto: Øyvind Breivik
Hydro har behov for ferievikarer på verkene i både Sunndak, Høyanger, Årdal og på Karmøy. Foto: Øyvind Breivik
Innhold fra annonsør

Ragnhild satser på sommerjobb i Hydro - for tredje året på rad

- Å jobbe på Hydros metallverk på Karmøy var variert, spennende og relevant i forhold til utdannelsen min, sier NTNU-studenten Ragnhild Austreid.

Hydros mange verk produserer aluminium året rundt – også i sommermånedene når de ansatte tar ferie. Derfor er ferievikarene avgjørende for å sikre kontinuerlig drift, og det er ikke snakk om rent få unge og lovende som får jobb hvert år.

Bare ved Hydro Sunndal er det behov for cirka to hundre ferievikarer.

- Vi investerer mye i ferievikarene våre, derfor vil vi gjerne ha dem tilbake flere år. Du vil få reelle oppgaver du kan vokse med, samt muligheten til å lære av erfarne kolleger, sier Eva Heidi Lund Silseth i HR ved Sunndal Metallverk.

Tredje sommer på rad

Ragnhild Austreid studerer Industriell kjemi og bioteknologi på NTNU. Hun håper å få jobbe på Hydro Karmøy til sommeren – det blir i så fall hennes tredje sommer på rad ved metallverket.

- Jeg stortrives på Hydro Karmøy. Det er annerledes og mer variert enn mange tradisjonelle sommerjobber. I tillegg har jeg blitt veldig godt tatt imot, opplæringen er veldig bra og det er sterkt fokus på sikkerhet, sier Ragnhild.

I fjor kjørte hun blant annet gaffeltruck på kaianlegget, men i tillegg til spennende arbeidsoppgaver er innsikten i hvordan et stort metallverk fungerer, minst like verdifullt.

- Én av retningene i utdannelsen min er materialteknologi – noe Hydro er flinke på. Etter utdannelsen kunne jeg tenke meg å jobbe for Hydro på det feltet, sier hun.

I år trenger Hydro hele 450 sommervikarer på Årdal (søknadsfrist utløpt), Karmøy, Sunndal og Høyanger. Se alle mulighetene her »