Vil tilby smarte fabrikk-løsninger

KUKA Nordic har startet samarbeid med Virtual Manufacturing

KMR iiwa, en robot plassert på et autonomt elektrisk drevet kjøretøy skal kunne kombinere robotens egenskaper med fordelene autonom navigaasjon gir.
KMR iiwa, en robot plassert på et autonomt elektrisk drevet kjøretøy skal kunne kombinere robotens egenskaper med fordelene autonom navigaasjon gir. Bilde: Kuka

KUKA Nordic har startet samarbeid med Virtual Manufacturing, et konsulentselskap innen produksjons- og logistikkutvikling. Virtual Manufacturing jobber innen fire forskjellige forretningsområder, med fokus på både robot/automasjon, montering og logistikk.

– KUKA er en av aktørene som har kommet lengst innen området collaborative og mobile robotics. KUKA er riktig partner for oss innen dette området. Vi kommer til å kunne tilby kundene smarte fabrikkløsninger, sier Daniel Wigren, administrerende direktør for Virtual Manufacturing.

Som leverandør av leanbaserte produksjons- og logistikkutviklingstjenester knytter Virtual Manufacturing sammen teknologi og metoder for kundene sine, slik at disse skal oppnå optimale resultater så vel i en virtuell som i en fysisk verden. 

– Med sitt konsulent- og produkttilbud vil Virtual Manufacturing kunne hjelpe kunder med å innføre mobile og collaborative industri 4.0 robotløsninger i sin forretningsmodell, sier Joacim Lorentsson, salgssjef i KUKA

Les også: Roboter som gir mindre stress

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.