NYHETER

Toppen av testere?

Fluke er ute med spennings- og kontinuitetstesterne T90, T110, T130 og T150.

Solide spennings- og kontinuitetstesterne som bruker en kombinasjon av lys, lyd, vibrasjon og digital visning til å gi umiddelbare avlesninger.
Solide spennings- og kontinuitetstesterne som bruker en kombinasjon av lys, lyd, vibrasjon og digital visning til å gi umiddelbare avlesninger. Bilde: Fluke Corporation

Den nye instrumentfamilien bruker en kombinasjon av lys, lyd, vibrasjon og digital visning til å gi umiddelbare avlesninger.

 

Resultatet presenteres med en tydelig LED-indikator, en digital visning av måleverdien, en hørbar kontinuitetstest og taktil tilbakemelding i form av vibrering, slik at brukere vet at det er spenning. Det kan være nyttig i støyende omgivelser eller når de er nødt til å se andre steder.

 

Testerne skilter med et formstøpt deksel, en tykk ledning med selskapets Wearguard slitasjeindikator, batteriholder og slitesterk probebeskytter. De overholder de nyeste sikkerhetskravene i RN 61243-3:2010 og har sikkerhetsgodkjenningene Cat IV 600 V, Cat III 690 V (T110, T130 og T150) eller Cat III 600 V, Cat II 690 V (T90).

 

Instrumentene er ergonomisk utformet slik at de skal være behagelige å bruke hele dagen. De skal også være enkle å håndtere med hansker. Det bakgrunnsbelyste displayet skal gjøre knapper og indikator synlige i alle lysforhold, og funksjonen for aktivering/deaktivering av lyd muliggjør testing i stille områder uten å forstyrre.

 

Elfa Distrelec og IKM Instrukek er blant distributørene.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.