NETTARKIV

Til Houston med tappepunkter

KONTAKTSØKENDE: Direktør Håkon Strømberg i Nemo Engineering var på OTC for å treffe nordmenn og å skaffe seg kontakter inn i det stigende undervannsmarkedet i Den mexicanske golfen
KONTAKTSØKENDE: Direktør Håkon Strømberg i Nemo Engineering var på OTC for å treffe nordmenn og å skaffe seg kontakter inn i det stigende undervannsmarkedet i Den mexicanske golfen Bilde: Anders J. Steensen

Houston: Det økende markedet for undervannsutstyr i Den mexicanske golfen er hovedgrunnen til at Nemo Engineering er tilstede på OTC.

– Du kan godt si at vi er her for å treffe nordmenn. Alle som er våre hovedkunder er tilstede her, sier Strømberg. Han legger til at sist gang de var her, resulterte det i i en forespørsel og kontrakt med StatoilHydro.

Nemo Engineering er spesialister på undervannsutstyr, særlig knyttet til tilkoplinger av utstyr og forbindelser til rør på havbunnen. – Dette er områder som vanligvis ikke dekkes av de store leverandørene som FMC, GE Vetco Gray og Aker. Da kommer kontraktorene til oss for å få løst oppgavene, forteller Strømberg.I følge Einar Jenssen i StatoilHydro er det nettopp utfordringene med knytte nye felt opp mot eksisterende rørinfrastruktur i Golfen som volder hodebry hos mange operatører.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.