T2

Ta med 450 filmer i lomma

Archos 404 er en smekker liten sak som vil imponere de som sitter ved siden av deg på bussen, toget eller flyet. En god skjerm gjør at den er bra å se film på.
Archos 404 er en smekker liten sak som vil imponere de som sitter ved siden av deg på bussen, toget eller flyet. En god skjerm gjør at den er bra å se film på.Bilde: Archos

Det eneste de nye mediespillerne fra Archos ikke har er mobiltelefoni. Men det vil ikke overraske TU.no om dette blir et av de nye funksjonene når femte generasjons mediespillerene en gang i fremtiden blir lansert.

Se bildeserie av mediespillerne her.

Fjerde generasjons mediespillere inkluderer alt fra den lille Archos 404 som veier 190 gram til luksusmodellen 604 WiFi, med widescreen (4,3 tommer), trådløst Internett og berøringsskjerm.

Gjør "alt"

Alle mediespillerne kan vise filmer og bilder, spille musikk samt gjøre opptak av TV-programmer. Dessuten kan mediespillerne brukes som vanlige bærbare harddisker.

De nye mediespillere har metallutførelse og et nytt grafisk grensesnitt. Archos hevder at de nye spillerne er mer brukervennlige enn tidligere.

Takler de fleste formater

- Allerede i 2003 introduserte vi verdens første bærbare mediespiller. Til forskjell fra mange andre produkter på markedet i dag, støtter Archos de fleste formater og gjør det dermed enkelt for forbrukerne. Enten du har en PC eller Mac eller du vil hente ting fra Internett, TV, DVD eller kabel-TV-boks, så kan du nå samle alt sammen på en enkelt bærbar spiller, sier Stephan Vigedal fra Archos Nordic.

Bruker norsk nettleser

Med Archos 604 WiFi kan du koble deg på internett og navigere enkelt ved hjelp av berøringsskjermen eller menyknappene.

Det går dessuten an å surfe, samt sende og motta e-post med nettleseren Opera.

Man kan også overføre filer til Archos-enheten trådløst (802.11g) eller spille av filer som ligger på en annen datamaskin eller nettverksharddisk.

Se bildeserien her.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.