T2

Slutt å krangle

Uenighet om TV-program er en hyppig kilde til konflikter i heimen. Allikevel hjelper det ikke alltid at du har en ekstra TV, fordi satellittdekoderen, videospilleren eller DVD-en står på stua, og det er ikke der du er henvist til å nyte TV-kvelden.

Har du leid siste James Bond og står og tripper, mens ektefellen vil nyte Robinson, kan Philips nye kombinerte TV-sender med fjernkontroll være redningen. Den har fire videoinnganger med scartgrensesnitt der du kan koble til alle videokildene dine i stua og sende signalet til det rommet du er på.

Har du stort hus, kan du trøste deg med at RF-signalet har en rekkevidde på opptil 30 meter. Det betyr at du må være forsiktig med opptakene fra bryllupsnatta. Naboen din kan også ta imot signalene om boligene er tett innpå hverandre.

VL1400 koster bare 1990, og det er ikke mye for familiefred. Er du en skikkelig kontrollfreak, kommer straks løse mottakerenheter, VL1405, på markedet. Da kan du utstyre både TV nummer tre og fire med fullt sortiment av TV-programmer.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.