KARRIERE

Skyr Løvebakken

INGEN POLITIKER: ErgoGroup-sjef Terje Mjøs (46) ser ikke for seg en karriere i stortingskorridorene.
INGEN POLITIKER: ErgoGroup-sjef Terje Mjøs (46) ser ikke for seg en karriere i stortingskorridorene. Bilde: ErgoGroup

Hvilket annet yrke kunne du tenkt deg? Egentlig kan jeg ikke tenke meg noe annet yrke eller en annen jobb enn den jeg har. Jeg føler meg privilegert som får lede en av Nordens mest spennende IT-bedrifter.

Hvilket yrke kunne du absolutt ikke ha tenkt deg? Jeg ville nok ikke trives som politiker. Jeg er nok litt utålmodig anlagt, noe som ikke nødvendigvis fungerer godt i politiske prosesser.

Hva er ditt beste minne fra yrkeskarrieren? Det er mange gode øyeblikk. I det siste er det kanskje da vi klokka tre om natta, på SYSteams kontor i Jönköping, fikk signert kontrakten om kjøp av selskapet. Dette er ErgoGroups største oppkjøp noensinne. Med SYSteam har vi en solid posisjon i det svenske SMB-markedet.

Hva vil gjøre norsk arbeidsliv bedre? Kampen om de kloke hodene, om kompetansen, kommer til å bli en av de store utfordringene for norsk næringsliv fremover. Vi trenger grep som gjør det enklere og mer attraktivt for kvalifisert arbeidskraft fra utlandet å jobbe i Norge, og tiltak som bidrar til å få flere til å velge ikt- og realfag.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.