BYGG

Se byggeprosjekter for milliarder

Finn byggeprosjektene fylke for fylke, elle rfor landet som helhet. Klikk på symbolene i kartet, og du får link til mer informasjon.
Finn byggeprosjektene fylke for fylke, elle rfor landet som helhet. Klikk på symbolene i kartet, og du får link til mer informasjon.

Nå kan du få full oversikt over alle bygg- og anleggsprosjekter i Norge de neste seks månedene.tu.no/byggeprosjekter kan du fra og med i dag søke blant alle igangsatte og planlagte byggeprosjekter seks måneder tilbake i tid og seks måneder fram i tid.

Full fart i fylket

Et raskt søk på prosjekter i Rogaland, avslører at det i første halvår 2009 skal settes i gang prosjekter til en verdi av 7,935 milliarder kroner.

Et vindkraftprosjekt, et meieribygg, et konserthus og en undresjøisk tunnel er alle prosjekter verdt en milliard kroner eller mer.

Se alle prosjektene i Rogaland her.

Eller prøv å søke selv. Gå inn på tu.no/byggeprosjekter og sett i gang.

Pek på kartet

Det er enkelt: Før musa over kartet og klikk når ønsket fylke er funnet. Da får du opp en liste over de 20 største byggeprosjektene i fylket, og som har byggestart i løpet av de seks neste månedene.

Når søket er gjort, kan du sortere etter navn, prosjekttype, kostnad og byggestart.

Sortering

Du kan også søke etter ulike typer prosjekt. Er du kun interessert i prosjekter som omfatter Skoler og barnehager velger du det, eller du kan kombinere med for eksempel Offentlige lokaler. Da holder du bare ned Shift-tasten og klikker på de kategoriene som interesserer deg.Kampen i nord

Visste du at Nordland skal bygge for 3,7 milliarder kroner, mens Troms fylke kun kan skilte med prosjekter verdt 1,7 milliarder kroner?

Sjekk selv hvorfor - det er bare å velge de ulike fylkene i kartet her.

Skole og brannstasjon

Går du inn på Troms, vil du se at Tromsø skal bruke 145 millioner kroner på ny brannstasjon. Det største prosjektet i 2009, ser så langt ut til å bli riving og bygging av ny ungdomsskole. Det prosjektet er stipulert til 280 milliarder kroner.

For å se hvilken skole det reier seg om og hvilke firmaer som er engasjert, må du gå inn her.

Vindpark

Nordland fylke nyter godt av byggestart for Andmyran vindpark i mai. Prosjekter satt til 1,9 milliarder kroner. Foreløpig er det kun en kontrakt tildelt: Rambøll Norge.

Database

Dataene for tjenesten på tu.no leveres av selskapet Norge Bygges. Databasen oppdateres kontinuerlig.

Når nye kontrakter tildeles, blir de registrert i databasen til Norge Bygges, og dermed tilgjengelig for Teknisk Ukeblads lesere.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.