Samarbeider om lavere energibruk

Rejlers og Entro inngår en partneravtale

Fra venstre Morten Thorkildsen, adm. dir. Rejlers Norge og Børge Nilssen, adm. dir. i Entro.
Fra venstre Morten Thorkildsen, adm. dir. Rejlers Norge og Børge Nilssen, adm. dir. i Entro. Bilde: Carl-Frederic Salicath

Det rådgivende ingeniørselskapet Rejlers og energi- og miljørådgivningsselskapet Entro inngår en partneravtale som skal styrke begge selskapers gjennomslagskraft innen bygg, industri og infrastruktur i Norge, Sverige og Finland.

– Selskapene introduserer nå et samarbeid mellom to ledende aktører innen energieffektivisering som kan gjennomføre storskala prosjekter i det nordiske markedet sier Morten Thorkildsen administrerende direktør i Rejlers Norge i en pressemelding.

– Det er et stort potensial for å redusere energibruken i bygninger og i industrien. Entro har en database som inneholder 30 millioner kvadratmeter areal og vi kan analysere et årsforbruk på 5700 Gigawatt-timer. Denne energibruken koster våre kunder 4 milliarder kroner årlig. De som fokuserer på kostnadskontroll og forbruksreduksjon oppnår overraskende store gevinster både for seg selv, for kundene og for miljøet sier Børge Nilssen, administrerende direktør i Entro AS.

Rejlers Norge har 380 ansatte mens Entro har 52 ansatte.

Les også: Automatisering utnytter ressurser bedre

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.