T2

Revolusjonerende vaskevann

Det kan høres ut som en reklame for tungtvann, eller noe slikt, men ActiveWater er det nye navnet på oppvaskmaskinene Bosch mener er en revolusjon av de helt store.

Strømgjerrig

I en ActiveWater-maskin må hver vanndråpe slite maksimalt for føden. Eller sagt på enn annen måte; slite for å få bort restene av vår føde. De nye maskinene representerer et nytt lavmål.

Et lavmål for forbruk. – av strøm og vann. Verdens mest miljøvennlige oppvask, altså. Mye mer miljøvennlig enn om du prøver den manuelle varianten. Eller hva med en full maskin på bare 10 liter vann og 0,97 kWh?

Og da er oppvasken AAA-ren, hva nå enn det betyr. Veldig ren, regner vi med.

Husfred

Selv om disse maskinene er en gave til vårt eksterne miljø, og derfor til vår samvittighet, slår de også et slag for husfreden. Med et lydnivå ned mot 40 dB er maskinene har de rekorden i stillhet på markedet, og det er ingen ting i veien for å sove middag på kjøkkenet.

Maskinene er beregnet på oppvasktabletter i stedet for pulver og er konstruert slik at tablettene løser seg gradvis opp. Det gir bedre vaskeeffekt.

Toppmodellen i rustfritt stål kan svelge unna 14 kuverter og kan bli din for 8890 kroner. En litt mindre påkostet modell, men med like aktivt vann kan fås for 2900 kroner mindre.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.