PRODUKSJON

Pressemeldinger og tips fra utstillere på Eliaden 2002

Imatis 3.1 lanseres på Eliaden

Les mer

Skjermen er datamaskinen!
Data Respons stiller på Eliaden med flere produkter, bl.a. den nye skjermdatamaskinen PANEL5150, som er utviklet for applikasjoner hvor det er ønskelig at den integrerte skjermdatamaskinen skal felles inn, eller der man ønsker en kundetilpasset frontramme.
Les mer

Alt i ett-system for prosessautomatisering
Et nytt system for prosessautomatisering kan brukes til å utvikle operatørgrensesnitt (HMI) og lage PLS-styring, soft-PLS, bevegelseskontroll, servo/posisjonering og prosjekthåndtering med en enkelt programvare.
Les mer

Termostattøffing
MBC 8100 er en ny termostat fra Danfos som er beregnet på tøffe oppgaver. Den leveres med fast føler eller armert kapillarrør, og tar flere forskjellige temperaturområder opp til 200 grader. Den kompakte og robuste konstruksjonen gjør instrumentet motstandsdyktige ovenfor vibrasjoner, ifølge leverandøren.
Les mer

Modulmesteren slår til igjen
Triple-S Industry Automation har en haug med forskjellige moduler for inngangs- og utgangssignaler. Nå har de enda en ny serie de gjerne vil vise fram. Enhetene kan knyttes til kommunikasjonsbussene DeviceNet eller Profibus DP.
Les mer

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.