T2

Premiere i stua

NY TEKNOLOGI: Den nye billige projektoren fra InFocus er lastet med ny teknologi som virkelig gjør bildet bedre.
NY TEKNOLOGI: Den nye billige projektoren fra InFocus er lastet med ny teknologi som virkelig gjør bildet bedre.

Ulempen er at du må ha et mørkt rom og et godt lerret, men på den andre siden; det er jo akkurat slik en kino skal være. Det eneste du trenger i tillegg er popkorn.

Infocus har hatt stor suksess i utallige stuer og kjellerstuer med sin ScreenPlay 4800. Nå har selskapet gjort det eneste riktige og lansert en versjon i ekte 16:9-format.

DLP-brikken fra Texas Instuments er hjertet i projektoren som har en oppløsning på 854 x 480, det vil si det samme som de fleste plasmaskjermene på markedet.

Det gir et meget bra kontrastforhold på 2000:1. Og for de innvidde kan vi nevne at den også har seks segment fargehjul med 4X-hastighet. Gromt!

En slik sak trenger jo en hjerne også og den kommer i form av en Faroudja DCDi videoprosessor som sørger for å klemme mest mulig ut av videosignalene du forer den med. Dette gjelder enten de kommer fra DVD-spilleren, TV-tuneren eller x-boxen.

Er du hekta på sistnevnte eller PlayStation kan vi garantere at livet aldri blir det samme igjen. Spesielt hvis du utstyrer deg med et lerret på 2,5 meter

14.995,- inkl. moms er det ingen ting å si på. Distributør er Presentation Data.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.