KOMMENTARER

Papir til besvær

Bilde: Frederic Cirou/colourbox.com

I forrige uke sjekket jeg inn på flyet kvelden før for å kjøpe en time ekstra søvn. Anvisningene på sas.no virket greie helt til jeg ble bedt om å skrive ut ombordstigningskortet: Min PC har ikke programvare for hjemmets altmulig-skriver.

Var det nødvendig med en utskrift? Flyselskapets digitale kundeservice «Spør Eva» ga meg klart svar: «Går reisen din til utlandet, må du ha boardingkort».

Sent på kveld jobber man raskt, men ikke effektivt. Et forsøk på å skrive ut uten rett programvare var dødfødt. Løsningen var å kansellere innsjekkingen, starte opp hjemmemaskinen som HAR rett programvare og sjekke inn på nytt. Ombordstigningskortet var klart, men den timen med ekstra søvn jeg hadde kjøpt meg var brukt opp på teknisk kluss.

På Gardermoen skulle jeg bare hente ut bagasjemerket på en innsjekkingsautomat, men tror du ikke automaten samtidig ga meg et ekstra ombordstigningskort? Skrivermaset natten før var bortkastet.

Etter hjemkomst sjekket jeg «Eva» med et mer våkent øye. Etter et par lenkeklikk fikk jeg melding om at jeg kan skrive ut kortet i automaten på flyplassen – at jeg slett ikke behøver å ødelegge nattesøvnen med skrivere som ikke vil samarbeide. Ok, det var jeg som gjorde en bommert. Men selskapet kunne jo latt være å splitte opp informasjonen på den måten.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.