KARRIERE

På kompetansejakt i Narvik

Dette bildet skal IKKE brukes - tilhører studentavisa ved Høgskolen i Narvik.
Dette bildet skal IKKE brukes - tilhører studentavisa ved Høgskolen i Narvik. Bilde: Origo

Forrige onsdag hadde i overkant av 70 bedrifter og offentlige institusjoner tatt turen til Høgskolen i Narvik (HiN) for å markere seg blant studentene.

Bedre og bedre

Studentorganisasjonenes årlige næringslivdag trakk mange folk. Både standsene i Glassgata og bedriftspresentasjonene i auditoriene opplevde en interesse over all forventning.

- Næringslivsdagen blir bare bedre og bedre for hvert år. Dette skal studentorganisasjonene så absolutt gjenta, sier Elena Shelygina, leder av Studentparlamentet i Narvik til studentavisa Origo.

Stor opptur

I fjor var det bare 28 bedrifter som stilte opp under Næringslivsdagen, så et antall på 70 er en klar opptur for arrangørene.

Blant representantene var både nasjonale bedrifter som Skanska, ABB og Statoil - og lokale bedrifter som NORUT Teknologi, Narvik Energi og REC Scancell i Narvik.

Det er uklart hvor mange av avgangsstudentene som fikk jobbtilbud, men flere ble bedt om å sende inn CV og åpen søknad til bedriftene.

Evalueringsmiddag

Dagen ble avsluttet med en evalueringsmiddag for de påmeldte bedriftene og institusjonene.

Middagen blir holdt hvert år, så fagpersonell fra HiN skal kunne møte næringslivet og institusjoner i et uformelt forum. Målet er at dette skal bidra til å skape kontakter og et tettere samarbeid mellom høgskolen og omverdenen.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.