PODKAST

– Overraskende mange er digitalt uerfarne

Tekna-presidenten snakker om digitaliseringsbarometeret i podcasten TU Talk.

TU Talk er denne gangen med Jan Moberg og Tekna-president Lise Lyngsnes Randeberg.  Bildet er fra representantskapsmøtet i juni 2015.
TU Talk er denne gangen med Jan Moberg og Tekna-president Lise Lyngsnes Randeberg. Bildet er fra representantskapsmøtet i juni 2015. Bilde: Tormod Haugstsad

TU Talk er podcasten der vi inviterer gjester i studio for å snakke om aktuelle temaer. Denne uka er det samsending med podcasten «Teknisk sett».

Tekna-president Lise Lyngsnes Randeberg er gjest denne gangen. Hun er også professor i biomedisinsk optikk og fotonikk, og ikke minst gründer!

 
Temaet er digitalisering i arbeidslivet, og Tekna har akkurat publisert sitt digitaliseringsbarometer. Ligger Norge lang fram i digitaliseringen, og er vi i det minste bedre enn svenskene?
 
Svaret er et soleklart «Njaaa».
 
– Vi er halvflinke. Det store bildet er OK, men vi ligger etter på digital kompetanse. Overraskende mange bedrifter er digitalt uerfarne, forteller Lise Lyngsnes Randeberg.
 
I dagens samtale får vi høre mer om hva som er bra, og hva som mangler i den norske digitaliseringen. For nå nytter det ikke lenger å tro at man skal slippe unna digitaliseringen av sin egen arbeidsplass.
 
Rapporten kan du lese her (PDF):
http://ikt.tekna.no/wp-content/uploads/2016/08/Teknas-digitaliseringsbarometer.pdf
 

RSS-feed for TU Talk: 
http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:232087797/sounds.rss

RSS- feed for Teknisk sett:
http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:197994369/sounds.rss

 

 

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.