NYHETSBREV

OPC-utvider MGuard Security

Vanlige brannmurer kan ikke sikre OPC Classic

FL SWITCH SMCS 8GT  PF
FL SWITCH SMCS 8GT PF Bilde: Phoenix Contyact

Fra firmware 8.1 kan de industrielle mGuard Security-produktene fra Phoenix Contact utvides med OPC-Inspector-funksjonen via lisens. Denne kostnadspliktige firmwareutvidelsen gir en pålitelig og sikret OPC-kommunikasjon på høyt sikkerhetsnivå, ettersom den forstår, analyserer og derfor muliggjør OPC-datatrafikken. Spesielt for OPC Classic støttes funksjonene Deep Packet Inspection, Defence in Depth og segmentering av NAT.

Les: Fremtidens industri

Kommunikasjonsprotokollen OPC Classic er meget utbredt innen industrien. Vanlige brannmurer er ikke i stand til å sikre denne industriprotokollen, noe som får alvorlige konsekvenser: Der OPC Classic benyttes, kan ikke datastrømmen reguleres med en brannmur. Det fører til kritiske sikkerhetshull.

Kommunikasjonsprotokollen OPC Classic er meget utbredt innen industrien. Vanlige brannmurer er ikke i stand til å sikre denne industriprotokollen, noe som får alvorlige konsekvenser: Der OPC Classic benyttes, kan ikke datastrømmen reguleres med en brannmur. Det fører til kritiske sikkerhetshull.FL SWITCH SMCS 8GT PF Phoenix Contyact

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.