NYHETSBREV

Omron ansetter to nye salgsingeniører

 

Calle Ellinger, ny salgsingeniør hos Omron.
Calle Ellinger, ny salgsingeniør hos Omron.Bilde: Omron

Omron har ansatt Calle Ellinger som feltsalgsingeniør SSC (Safety, Sensors & Components) for Hedmark, Oppland, Oslo og Akershus.

Elektriker og livvakt

Ellinger er utdannet Elektriker, gruppe L, i tillegg er han utdannet livvakt fra Politiet. Han har jobbet som elektriker og servicetekniker fra 1997 til 2008. Deretter arbeidet den nye feltingeniøren for Molex og Harting fra 2008-2012, mot industrikunder. Han hadde da KAM ansvar for Norske produksjonsbedrifter og elektrogrossister.

Ellinger har de siste tre årene jobbet som Nordisk Salgsansvarlig og KAM for Politiet og Forsvaret. Videre har han 18-års erfaring fra sikkerhetsbransjen.

Fikk du med deg: Kalium kan erstatte Litium

Geir Åge Lyng, også ny salgsingeniør hos Omron. Omron

Automasjonsmekaniker og BI-eksamen

Den neste nyansatte hos Omron er Geir Åge Lyng, som skal jobbe som Salgsingeniør med ansvar for Trøndelagsfylkene, Nordland, Troms og Finnmark

Lyng har bakgrunn er fra industri og service. Han er utdannet automasjonsmekaniker med fagbrev fra industri. Han jobbet noen år ved Sintef Materialteknologi, deretter som servicetekniker i diverse bransjer.
I 2009 begynte han på heltidsstudie ved Handelshøyskolen BI innen salg markedsføring med avsluttende bachelor i bedriftsutvikling. Etter studiene jobbet han for Siemens som regionsjef innen Building Tecnologies i Trondheim frem til han begynte i Omron.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.