NYHETSBREV

Oljedirektoratet velger Technet Management System

 

Til venstre IT-sjef Roald Ommundsen fra oljedirektoratet og Morten Næss, avdelingsleder for systemavdelingen i Technet AS
Til venstre IT-sjef Roald Ommundsen fra oljedirektoratet og Morten Næss, avdelingsleder for systemavdelingen i Technet AS Bilde: Technet

Etter en rettet tilbudskonkurranse har Oljedirektoratet valgt Technet AS for leveranse av servicemanagement. Løsningen Technet Management System leveres som en tjeneste (SaaS) fra Technet sitt datasenter i Larvik.

Fleksibel skytjeneste

Technet Management System er et komplett, ITIL-basert Service Management verktøy med en PRINCE2-basert prosjektmodul. Technet Management System er utviklet av Technet i samarbeid med kundene på bakgrunn av deres behov. Systemet ble lansert som en skytjeneste allerede i 2005, skriver Technet i en pressemelding.

Technet Management System er fleksibelt og kan brukes som et verktøy av små organisasjoner og helt opp til de største bedriftene med store IT-avdelinger.

I drift fra uke 51

Oljedirektoratet signerte avtalen med Technet i uke 49 i 2015, løsningen ble implementert hos Oljedirektoratet uken etter, og har vært i drift fra uke 51. Tidligere har både Statens Pensjonskasse, Statistisk sentralbyrå og Matiq, driftselskapet til Gilde, Nortura og Prior, valgt Technet Management System.

Har du lest:

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.