PODKAST

Norske, smarte ovner skal spare strøm over hele verden

Podcasten snakker med Philip Bryn-Haugland i Mill.

GJEST: Philip Bryn-Haugland.
GJEST: Philip Bryn-Haugland.

Hva er muligheten for at en ny aktør kan ha muligheter i et så modent marked som panelovn-markedet? Stor, skal vi tro Philip Bryn-Haugland i Mill. Han begynte i familieselskapet, og tok fatt i sin egendefinerte utfordring: Produsere panelovner med moderne design og ny teknologi.

Det lykkes over all forventning. Nå selger de ikke bare ovner til norske forbrukere, men eksporterer dem til Nord-Amerika, Korea og i disse dager også til Kina.

Det mest spennende er hvordan de nye ovnene med WiFi kan integreres i smarthus med energistyring. De har laget sin egen app som for en gangs skyld gjør det enkelt å spare strøm. De kan også lett integreres i energiselskapet Tibbers nye intelligente app, og da får man automatisert strømsparingen. På den måten kan panelovnen lære nye triks og oppføre seg så grønt som det lar seg gjøre.

Vi snakker med Bryn-Haugland om panelovnens utvikling og fremtid.

Podcasten Teknisk Sett 

Jan M. Moberg og Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad er begge sivilingeniører med solid teknologisk bakgrunn. Hver uke snakker de om aktuelle teknologiske temaer i TUs podcast Teknisk sett.

Følg vår nye side på Facebook!

Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.

Hvis du abonnerer på Teknisk sett på iTunes, Spotify eller en annen app, kan du laste ned og lytte til nye episoder hver uke. Vi legger normalt ut nye episoder torsdag ettermiddag, slik at du for eksempel kan laste den ned og høre på vei til jobben på fredager.

Spill av ukens episode øverst i artikkelen, eller via instruksjonene over.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.