PODKAST

– Norges hemsko er at vi ikke har hatt en skikkelig krise

IBM er gjest i ukens podcast.

Arne Norheim i IBM er gjest i ukens podcast.
Arne Norheim i IBM er gjest i ukens podcast.

IBMs norske sjef; Arne Norheim, har levd mye av sitt liv utenlands og sett selskapet og hvordan det har utviklet seg fra mange vinkler. Nå skal han styre skuta, som er veldig forskjellig fra det han en gang begynte da IBM nesten var synonymt med IT på 80-tallet.

Men fra midten av 80-tallet da de leverte vanvittige resultater, gikk det utenfor til underskudd syv år etterpå. Da begynte snuoperasjonen som Nordheim har tatt del i.

I dag ser han at vi i Norge har levd veldig godt og unngått kriser som har rammet mange andre land. Det gjør at vi ikke har strukturert landet som vi burde, og vi er ikke like sultne i alle sammenhenger.

Lytt til ukens podcast nederst i saken. 

Jan Moberg og Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad er begge sivilingeniører med solid teknologisk bakgrunn. Hver uke snakker de om aktuelle teknologiske temaer i TUs nye podcast Teknisk sett.

Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.

Hvis du abonnerer på Teknisk sett på iTunes eller en annen podcast-app, kan du laste ned og lytte til nye episoder hver uke. Vi legger normalt ut nye episoder torsdag ettermiddag, slik at du for eksempel kan laste den ned og høre på vei til jobben på fredager.

RSS-feed: http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:197994369/sounds.rss

 Ukens podcast: 

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.