IT

Nå får TUs digitale abonnenter dobbelt så mye innhold

Vi trapper opp satsningen på Ekstra.

Ekstra-abonnenter vil fra september få to tu.no- og to digi.no-saker per arbeidsdag.
Ekstra-abonnenter vil fra september få to tu.no- og to digi.no-saker per arbeidsdag. Bilde: www.tu.no

I slutten av oktober 2016 lanserte Teknisk Ukeblad Media den digitale abonnementstjenesten Ekstra. I de påfølgende månedene har tu.no-redaksjonen produsert én eksklusiv sak hver mandag til fredag, skreddersydd for Ekstra. Det samme har vår søsterside digi.no gjort for sitt IT-publikum.

Antall abonnenter har vært overveldende, og nå vil vi belønne dere med dobbelt så mye innhold:

Fra og med mandag 4. september produserer både tu.no og digi.no to daglige saker for Ekstra.

Hva inneholder pakka?

I Ekstra-abonnementet vil du finne reportasjer fra bedrifter som har lykkes med en satsning, og som er villige til å dele sine erfaringer. Eller de som har feilet, og analysert hvorfor det gikk som det gjorde. Du vil møte visjonære teknologiledere som deler sine tanker om fremtiden, og rekrutterere som forteller hva slags kompetanse bransjen skriker etter. Analyser og rapporter blir også en del av pakka.

Ekstra skal fungere som et arbeidsverktøy: Vi ønsker å gi innsikt i teknologiutviklingen og forståelse for trender - med innhold som kan hjelpe ansatte i teknologibedrifter til å gjøre jobben sin enda bedre.

For øvrig vil det meste av innholdet på tu.no forbli åpent. 

Vanlige spørsmål

I løpet av de ti første månedene med Ekstra, har TU-redaksjonen kommunisert mye med sine digitale abonnenter. Under har jeg oppsummert de vanligste henvendelsene og svarene fra dialogen.

– Får jeg som digital abonnent tilgang til Digis Ekstra-saker? Svaret på dette er todelt. Privatpersoner som abonnerer på Ekstra, får saker både fra tu.no og digi.no, altså fire om dagen. Bedrifter som bestiller abonnement på vegne av mange ansatte, kan velge om de vil betale for tilgang til ett nettsted eller begge.

– Får jeg Ekstra gratis hvis jeg abonnerer på Teknisk Ukeblads papirmagasin? Svaret på dette er nei. Ekstra og TU papir er helt separate produkter, og innholdet fra Ekstra vil ikke bli å finne i bladet, eller omvendt. I øyeblikket har vi ingen pakkeløsning for abonnement på blad og digital tjeneste, men det kan komme senere.

– Hvorfor får ikke medlemmer av TUs eiereorganisasjoner Tekna og Nito innholdet gratis? Teknisk Ukeblad Media er en uavhengig mediebedrift, som driver journalistikk uten innflytelse fra eierne, og som finansierer sin egen drift. Tekna og Nito har valgt å kjøpe papirutgaven av TU til sine medlemmer som ett av mange medlemsgoder. Norske mva-regler gjør at en tilsvarende ordning med digitalt abonnement ville ha utløst mange millioner kroner i momskrav, så det har foreløpig ikke vært aktuelt.

– Tilbyr TU noen rabattordninger? Bedrifter som ønsker å kjøpe tilgang til mange ansatte, får rabatt, etter en trappetrinnsmodell. Medlemmer av Tekna og Nito får også rabatt. 

– Hvilke andre fordeler får abonnenter? Digitalt abonnement er en ganske ny tjeneste i TU, og målet er gradvis å utvide abonnementsfordelene. I første omgang tilbyr vi abonnentene rabatt på Teknisk Ukeblad Medias mange konferanser, som er vår nyeste arena for debatt, og en møteplass for ledende stemmer i teknologi-Norge. Etter hvert skal flere digitale tjenester bakes inn i abonnementet.

Ekstra er nytt - også for oss som er ansatt i TU. Men vi jobber kontinuerlig for å styrke pakka, og håper våre mest lojale lesere blir fornøyde!

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.