NYHETSBREV

Kalibrerer flere trykkområder i en enhet

Fluke lanserer modulær trykkontroller

Fluke Calibration 6270A
Fluke Calibration 6270A Bilde: Michael D. Foster

Fluke Calibration, en av verdens største produsenter av kalibreringsutstyr for elektrisk-, temperatur- og trykkprodukter lanserer 6270 A modulær trykkontroller. 6270 A er en pneumatisk og distribueres i Norge av IKM Instrutek.

Trykkmoduler

Salgsingeniør Espen T. Førde i IKM Instrutek AS forteller at Fluke Calibration 6270 A benytter trykkmoduler som trykkreferanse slik at all måleusikkerhet sitter i selve trykkmodulen. Fordelen med dette er at man slipper å sende hele enheten inn til rekalibrering, men kan heller sende inn bare trykkmodulen. Du kan ha opptil 5 trykkmoduler i 6270 A noe som gjør at du kan dekke et større trykkområde med høy presisjon enn noen annen trykkontroller på markedet i dag, skriver IKM Instrutek i en pressemelding. Og dersom redusert nedetid er det viktigste for deg så kan du ha backup-moduler klare til å plugges rett inn. Det krever ingen verktøy, alt er plug-and-play.

Flere nøyaktighetsklasser

Trykkområdet du kan dekke med 6270 A går fra vakuum til 200 bar. Det finnes også to ulike nøyaktighetsklasser (0,02% FS eller 0,01% avlest) slik at du kan velge det som passer best til ditt formål og budsjett. Du kan selvfølgelig også kombinere disse nøyaktighetsklassene på flere trykkmoduler dersom det er hensiktsmessig, og 6270 A velger automatisk riktig modul basert på trykket den registrerer slik at du kan være sikker på at du ikke kjører for høyt trykk inn på en lavtrykksmodul.

Les også: IR-modul gir app-mulighet

Automatiserer kalibreringen

I kombinasjon med en prosesskalibrator med seriell/USB kommunikasjon og Fluke Calibration COMPASS programvare kan du automatisere hele kalibreringsprosessen helt ut til et automatisk generert kalibreringssertifikat. Fluke Calibration 6270 A leveres også med ethernet, USB og seriell kommunikasjon slik at du enkelt kan implementere den i eksisterende programvareløsning. 6270 A leveres med en stor og klar berøringsskjerm, med et intuitivt brukergrensesnitt som gir deg alle de viktigste funksjonene med bare et par tastetrykk.

Enkel i bruk

Fluke Calibration 6270 A er designet til å være en trykkontroller med lav brukerterskel og enkel å vedlikeholde. Faktisk så enkel at mange vil være i stand til å gjøre dette uten å sende trykkontrolleren til serviceverksted. Alle de vanligste punktene for vedlikehold og kalibrering står beskrevet i service- og kalibreringsmanualen som følger instrumentet, avslutter Førde.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.