PRODUKSJON

Jubelmåned for Kongsberg Simrad

Avtalen med Statoil er verdt 50 millioner kroner og er Kongsberg Simrads andre store leveringskontrakt i løpet av januar 2002. Tidligere i måneden ble det klart at en tilsvarende stor leveranse skal leveres til Crazy Horse i Mexicogolfen, en halvt nedsenkbar plattform operert av British Petroleum Exploration.

Tre års rammeavtale

Denne gang er det sikkerhetssystemer og kontrollsystemer for prosess og marineoperasjoner som skal leveres til Kristin-plattformen, som skal være klart for produksjon i oktober 2005. I tillegg ønsker Statoil å innløse en opsjon som inkluderer Simrads prosessimulator ASSETT (Advanced Simulations Studies Engineering and Training Tool) som er laget for bruk i Windows NT.

Kongsberg Simrad har sikret en rammeavtale av tre års varighet med Statoil, slik at de har mulighet til å levere tilbud til framtidige prosjekter. - Tildelingen av Kristin-kontrakten og rammeavtalen styrker Kongsberg Simrads strategiske posisjon innen flytende produksjon av olje og gass, sier administrerende direktør i Kongsbers Simrad, Steinar Aabelvik

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.