JULEKALENDER 2017

Hodetelefoner, vannkoker og «nøkkel-finner» - vinneren av dagens luke får tre premier

Gavedrysset fortsetter hele desember.

I luke 13 ligger det tre premier til en heldig vinner.
I luke 13 ligger det tre premier til en heldig vinner.

Det er desember, det er førjulstid og det betyr at det også er kalendertid. Vi tar som vanlig på oss julenisselua og deler ut premier til trofaste og nye lesere.

I år som i fjor bugner det av fine premier i våre redaksjonslokaler. Derfor er det lurt å sjekke innom tu.no, eller gå rett til tu.no/julekalender hver dag for å prøve lykken.

I luke 13 ligger det ikke bare en, men hele tre kalenderpremier: En vannkoker fra Wilfa, en sporingsenhet fra Tile Pro Series - i tillegg stiller Europris med hodetelefoner fra MTO.

Premie 1: Hodetelefonene MTO Active Noice Cancel har bluetooth 4.0, ladbart batteri og aktiv støyreduksjon som skal redusere bakgrunnsstøy til et minimum. Premien har en verdi på 599 kroner. Les mer om hodetelefonene her.

Premie 2: Wilfa Teatime er en termokanne og vannkoker i ett. Kannen (2200 W) kommer i rustfritt stål med sort overflate. Premien har en verdi av 999 kroner. Les mer om vannkokeren her.

Premie 3: Glemmer du ofte hvor du har lagt nøklene eller lommeboka? Sporingsenhetene i Tile Pro Series hjelper deg med å finne utstyr du har mistet. En app benytter telefonens GPS til å lokalisere for eksempel nøkkelknippet på et kart. Premien har en verdi på 379 kroner. Les mer om Tile Pro Sport her.

Alt du trenger å gjøre er å svare på spørsmålene og legge igjen navn, telefonnummer og adresse.

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag - vinneren blir trukket mandag 18. desember.

Retningslinjene for TUs julekalender finner du her.

Vi trekker én vinner hver dag frem til nyttårsaften.

Lykke til!

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.