MARITIM

Hjelper industrien til å tjene på hydrogen

Hydrogen er på full fart inn i maritime prosjekter. Nå lager Ocean Hyway Cluster en oversikt over alle som kan levere eksplosjonssikkert utstyr. Det kan hjelpe norsk industri til flere kontrakter.

Tre brenselceller fra Ballard på 100 kW hver er plassert i en container på Ågotnes og utgjør «motoren» i testsenteret. Når prosjekter skal settes i gang, enten det er til produksjon, distribusjon eller transport, er det behov for mange typer utstyr fra underleverandører. Det kan de finne i databasen til Ocean Hyway Cluster.
Tre brenselceller fra Ballard på 100 kW hver er plassert i en container på Ågotnes og utgjør «motoren» i testsenteret. Når prosjekter skal settes i gang, enten det er til produksjon, distribusjon eller transport, er det behov for mange typer utstyr fra underleverandører. Det kan de finne i databasen til Ocean Hyway Cluster. Foto: Tore Stensvold

Næringsminister Jan Christian Vester og regjeringen skal utvikle norsk industri og øke eksporten med 50 prosent på åtte år. Regjeringen satser spesielt på grønne og maritime prosjekter, deriblant hydrogen – både produksjon, ferger og fartøy.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.