NYETEKNOLOGIER

Het kamp om ingeniørbragd

Fire av ni kandidater til Årets ingeniørbragd skal delta på en temakveld ved NTNU førstkommende mandag.

Må argumentere

- Kandidatene skal fortelle hva de er nominert for, og får noen minutter til å argumentere for hvorfor deres innovasjon burde få prisen Årets ingeniørbragd. Etter presentasjonen kan studentene stille spørsmål, forteller leder Andreas Gjærde, Teknologiporten.

Teknologiporten er bedriftskontakten underlagt fakultetet for ingeniørvitenskap og teknologi (IVT) ved NTNU.

Fire av ni

Den spesiallagde undervannsgravemaskinen Nexas Spider, Veidekkes leiretettede dypkjeller under Operahuset, Sevan Marines flytende rigg og Odims ABCS (Automatic Bulkhouse Connection System) skal presenteres for studentene.

Det er fire av ni kandidater til Årets ingeniørbragd.

Alle inviteres

Studenter ved IVT-fakultetet har fått et lite forsprang for påmelding til temakvelden, men alle studenter og lærere ved NTNU er invitert.

- Vi håper så mange som mulig vil finne det interessant å høre om tekniske nyvinninger og hva som skjer i næringslivet, sier Gjærde.

Stem nå

Du kan nå stemme på den bragden du synes bør bli Årets ingeniørbragd 2006.

Fristen er 1. desember, og vinneren blir offentliggjort i siste utgave av Teknisk Ukeblad før jul og på nett 15. desember.

De som stemmer, er med i trekningen av en Sony Ericsson M600 mobiltelefon, Logitech universal fjernkontroll og iPod høyttalersett.

Les mer om samtlige kandidater, og avgi din stemme her.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.