ARKIVNYHETER

Harald Rafdal ny toppsjef i Mesta

Påtroppende konsernsjef i Mesta, Harald Rafdal.
Påtroppende konsernsjef i Mesta, Harald Rafdal. Bilde: Gaute B. Iversen

Harald Rafdal, som vil begynne i stillingen 1. november, har lang ledererfaring fra industri og bank. I perioden 1989 – 2004 har han hatt ulike lederstillinger i Aker Kværner-konsernet, og var konserndirektør i Aker Kværner Yards as fram til 2004. Hans siste stilling før han begynner i Mesta, var adm. direktør i Nordic Maritime Services as.

– Vi er meget tilfreds med at Harald Rafdal har takket ja til stillingen som konsernsjef i Mesta. De viktigste momentene vi har lagt vekt på ved tilsettingen av ny konsernsjef er industriell erfaring, innsikt i ledelse av kompliserte prosjekter og ledererfaring fra store organisasjoner. Alle disse kravene innfrir Rafdal og jeg er trygg på at han er den rette til å lede Mesta videre, sier styreleder Frode Alhaug i Mesta.

- Jeg er glad for å ha fått denne muligheten og gleder meg til å ta fatt. Mesta er et spennende konsern med mange kompetente medarbeidere som produserer og vedlikeholder infrastruktur med stor samfunnsverdi. Konsernet har gjennomgått store endringer de siste årene, men det er fortsatt mange utfordringer å ta fatt i sier påtroppende konsernsjef i Mesta, Harald Rafdal.

Harald Rafdal er utdannet Master of Business and Marketing fra Handelshøyskolen BI, og har gjennomført The Senior Management Program ved IMD i Sveits. Rafdal er født i 1961, er bosatt i Asker, er gift og har to barn.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.