T2

Get spanderer Kypros-Norge

Landslaget jubler etter Erik Huseklepps scoring mot Portugal i EM-kvalifiseringskampen i september. Alle Gets kunder får nå se kampen mot Kypros på fredag.
Landslaget jubler etter Erik Huseklepps scoring mot Portugal i EM-kvalifiseringskampen i september. Alle Gets kunder får nå se kampen mot Kypros på fredag. Bilde: Scanpix

Canal+ sikret seg som kjent rettighetene til Norges bortelandskamper i EM-kvalifiseringen i høst. Det betyr at Kypros-Norge på fredag i utgangspunktet kun var tilgjengelig for selskapets rundt 300.000 abonnenter.

Avtale

Nå tar TV- og bredbåndsselskapet Get affære. De har inngått en avtale med Canal+ som gir alle sine digital-TV-kunder fri tilgang til fredagens EM-kvalik-kamp.

– Vi synes det er moro med fotball på TV, og vet at mange av våre kunder synes det samme. Ekstra moro er det å følge landslaget i disse dager. Vi har nå latt oss rive med av de gode resultatene, og ønsker å spandere denne viktige landskampen på alle våre digital-tv-kunder, sier administrerende direktør i Get, Gunnar Evensen.

Over en uke

Tilgangen til Canal+ Sport (totalt 6 kanaler) vil vare fra fredag klokken 16 og ut hele uken etter. Det betyr at Gets kunder også får med seg privatlandskampen Kroatia-Norge tirsdag.

– Vi er veldig glad for at vi nå har fått til dette, og håper alle våre sportsinteresserte kunder får en morsom uke med to landslagskamper og hele CANAL+ Sport-pakken fritt tilgjengelig hjemme, sier Evensen

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.