PRODUKTNYHETER

Går på lufta

Haldenbedriften har en omfattende produktportefølje for aksessnettet. Hittil har de konsentrert seg om kobber- og fiberforbindelser. Men med fremveksten av radioaksess lanserer de Axxlink 155-R, som gir en punkt-til-punkt forbindelse med 155 Mbit/s kapasitet. Utstyret opererer i frekvensområdet 24,5 til 26,5 MHz. Det er utviklet i samarbeid med Gøteborg-firmaet Viking Telecom.

- Vi har hatt en testinstallasjon hos BaneTele som forbinder to av deres kontorlokaliteter i Oslo, og er nå klare til å gå ut på markedet med produktet, sier salgssjef Erik Dippner.

Axxessit stilte for øvrig mannsterke på CeBit i Hannover for å vise frem hele sin AXX155-serie. -Vi er svært godt fornøyd med responsen på CeBit, både fra eksisterende og potensielle nye kunder. England og Tyskland er våre viktigste eksportmarkeder, men vi hadde også mange besøkende fra Russland, Baltikum og Midt-Østen, sier Dippner, som ikke er i tvil om at de også vil dra til CeBit neste år

Han mener Axxessit ligger meget langt fremme i forhold til sine konkurrenter. - Vi ser at vårt nyeste produkt, AxxEdge, er svært kompakt og fleksibelt. For radioaksess, hvor konkurransen er meget stor, blant annnet fra Nera, tilbyr vi Axxlink som et supplement til våre andre aksessprodukter. Mange kunder velger radio som første løsning inntil fiber foreligger til det aktuelle stedet. Senere beholder de ofte radioforbindelsen som reserveløsning, sier Dippner.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.