NETTARKIV

Flytter til Houston

TETT SUKSESS: Eivind Moen og Tom Henning Bode med suksesspluggen som nå introduseres i USA.
TETT SUKSESS: Eivind Moen og Tom Henning Bode med suksesspluggen som nå introduseres i USA. Bilde: Anders J. Steensen

Houston: Tom Henning Bode er mannen som har fått ansvaret for å oppnå suksess i Golfen. 16. juni setter han og familien seg på flyet for å starte opp virksomheten i Houston.

– Jeg har en amerikansk kone, og hun ser fram til å flytte tilbake. Samtidig tror vi det vil være stor etterspørsel etter våre produkter og tjenester både på amerikansk side og i Mexico, sier han.Suksessrik plugg

Peak Well Solutions har hatt suksess med sin plugg for midlertidig nedstengning av brønner. Fordelen med pluggen er at den har en kuleventil som gjør det mulig å bruke pluggen også til brønnvedlikehold.

– Det er mulig å komme gjennom pluggen enten for å foreta målinger i brønnen eller for tynnhullsboring, sier Eivind Moen, adm. direktør i Peak Well Solutions.

Pluggen er rask og enkel å bruke. Den er enkel å sette og fjerne fra brønnen. Med denne kan målinger i brønnen gjøres i løpet av timer, mens andre løsninger tar dager. Dermed spares blant annet riggtid, og produksjonen kan komme raskere i gang.

– Vi vet at pluggen er noe dyrere enn andre løsninger, men spares raskt inn med kortere nedetid i brønnen, sier Moen.Fredriksen har overtatt

Bedriften har hatt en kraftig vekst og teller i dag 60 personer i Stavanger. Tidligere i år ble de kjøpt opp av det Fredriksen-kontrollerte selskapet Seawell, som er et serviceselskap til boreselskapet Seadrill.

– Vi ser nye muligheter nå som vi har fått en kapitalsterk eier som opererer verden over, sier Moen.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.