IT

Fikk innsidejobb i NSB

Sun Microsystems og NSB har signert en fem års kontrakt som innebærer at Sun Microsystems skal levere en virksomhetsportal til NSB.

Løsningen basert på Sun Java System Portal Server, som gir mulighet for å skape portalverktøy med høy grad av personifisering. Dessuten muliggjør denne samarbeid og deling av informasjon og kunnskap med høy sikkerhet.

Viktig hjelpemiddel i arbeidshverdagen

Portalen skal brukes for å distribuere informasjon NSB-ansatte trenger i jobben og gi brukerne en mulighet til å oppdatere seg på hva som skjer i organisasjonen.

NSBs heleide datterselskap, Arrive, skal bistå implementeringen og stå for driften av det nye intranettet.

Har allerede Minside.no

- Vi er stolte av at NSB har valgt oss som leverandør av deres portal. Dette bekrefter vår posisjon i det norske portalmarkedet. Sun Microsystems har tidligere vunnet store kontrakter på publikumsportaler som Minside.no, nå blir vi også anerkjent av en stor aktør som NSB, sier Knut Alnæs, administrerende direktør i Sun Microsystems AS.

Ny intranettstrategi

- NSB har utarbeidet en ny intranettstrategi for konsernet som fokuserer på intranettet som de ansattes primære arbeidsverktøy og plattform for samarbeid. Det er også svært viktig for NSB å bruke intranettet som en kanal for intern kulturbygging og gi de ansatte gode muligheter til medvirkning og interaksjon. Sun Java System Portal Server tilbyr de verktøyene og løsningene som skal til for å bygge denne plattformen, sier IT-direktør Jan Christiansen i NSB.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.