NYHETSBREV

Distribuert styringssystem for små og mellomstore selskaper

Honeywell Process Solutions har lansert en ny versjon av Experion LX

Experion LX
Experion LX Bilde: Honeywell

Honeywell Process Solutions har lansert en ny versjon av Experion LX, et distribuert styringssystem spesielt beregnet for små og mellomstore selskaper.

Experion LX kan leveres i Nord-Amerika, Latin-Amerika, Europa og Sørøst-Asia, og selges bare gjennom Honeywells kanalpartnere og systemintegratorer.

Experion LX som er basert på Experion Process Knowledge System omfatter mange muligheter til nytte for mellomstore kjemiske prosessanlegg samt anlegg innen kraft, biodrivstoff, farmasøytisk industri, mat og drikkevarer, og vann og kloakk, skriver selskapet i en pressemelding.

Les: 100-grensen passert for Honeywell

De viktigste forbedringene i Experion LX omfatter:

Forbedret kapasitet til satsvis drift: Det satsvise systemet, som tilfredsstiller S88, kjører fullt ut på C300-kontrolleren til Experion LX, og sikrer raskere og mer pålitelig satsvis drift sammenlignet med konkurrerende serverbaserte systemer. Klassebaserte oppskrifter muliggjør ombruk av oppskrifter, og bidrar til reduksjon av utgiftene til design av oppskrifter, vedlikehold og testing.

SCADA-forbedringer: Experion LX tilbyr et omfattende utvalg av muligheter innen SCADA, inkludert ny utstyrsbasert konfigurering som i betraktelig grad reduserer teknikerarbeidet.

Verktøyforbedringer: HMIWeb Solution Pack gir et bibliotek med standardiserte objekter som er gjort klart til å lage skjermvisninger i samsvar med ASM, noe som muliggjør hurtig prosjektimplementering og effektiv anleggsdrift. CAB Developer and Application Development Toolkit sikrer effektiv utvikling av algoritmer og applikasjoner skreddersydd til spesifikke krav, og det reduserer utgiftene til ingeniørarbeid og vedlikehold.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.