Detekterer slamnivå og hastighet

Hohner Groups har utviklet en rekke nye sensorer

Mudflow sensor fra Hohner Group, distrubuert av FG-Tech.
Mudflow sensor fra Hohner Group, distrubuert av FG-Tech.

Hohner Groups har utviklet en rekke sensorer som Mud Flow Sensor, Geolograph, Hoock Load Sensor, Hive kompensator og Running Line Tension meter. Disse har alle nødvendige sertifikater som ATEX, IECEx, CSA og GOST, skriver FG-Tech i en pressemelding.

Mud flow sensoren detekterer slamnivå ved hjelp av en arm som beveger seg med slamnivået og gir en absolutt målerverdi (4…20mA). Sensoren detekterer også hastigheten på slammet ved hjelp av ett tannhjul på enden av målearmen. Tannhjulet har integrerte magneter som detekteres av en induktiv giver, dermed detekteres væskens strømningshastighet etter hvor hurtig hjulet roterer. Med kombinasjonen av å måle væskenivået og strømningshastighet kan antall liter måles med en nøyaktighet på +/- 1 liter per minutt.

Hohner Group tilby en komplett løsning med elektronikk og matematiske algoritmer for å beregne volum. Denne løsningen omdanner slamnivået og slamhastigheten til en enkelt utgang som gir en absolutt verdi for volumet. Kunden trenger da bare å tilkoble 24V og får nøyaktig volum ut enten i form av 4…20mA, RS232 eller Foundation Fieldbus.

Fikk du med deg eksamensoppgavene fra institutt for elektro, IT og kybernetikk på Høgskolen i Sørøst-Norge

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.