T2

Denne appen sender SMS til kjæresten din

«Sømløs outsourcing av parforhold.»

25. feb. 2014 - 19:49

Her er appen for den som vil optimalisere SMS-kontakten med kjæresten, men som innimellom bedriver aktiviteter som gjør at tomlene, som normalt skulle ha generert vakre SMS-ord, er involvert i andre ting.

Appen er i dag tilgjengelig for Android-telefoner på Google Play for en tikroning. En iPhone-versjon skal også være under emning.

Appen synes å være rettet mot unge menn i parforhold der det forventes tekstmeldinger med jevne mellomrom, men der mannen ikke har kapasitet til å bre sitt hjerte ut for sin utkårede med full så høy frekvens.

– BroApp tilfører sømløs outsourcing av parforhold, skriver utviklerne på sin ofte stilte spørsmål-side.

Les også: Terje laget regne-app som ingen forstod

Autoromanttisering

Det første skjermbildet du kommer til, ber deg om å velge ut din heldige partner fra kontaktlisten.

Ett sveip mot venstre og du kommer til en liste over forhåndsgenererte tekstmeldinger som du kan velge mellom. Er din utkårede norskspråklig, blir du nødt til å ta jobben med å lage dine egne meldinger.

Jo flere meldinger du aktiverer, jo sikrere vurderer appen opplegget, litt på samme måte som et passord blir sikrere med flere tegn.

Dette gjør det vanskeligere for kjæresten din å oppdage at de daglige kjærlighetserklæringene kommer fra en robot.

Hver av meldingene kan heftes til ulike ukedager. Har dere taco på fredag, kan du lage noen meldinger om hvor mye du gleder deg til taco en uke i forveien og la BroApp ta seg av resten når den tid kommer.

Appen er enkel å bruke, men har også utspekulerte mekanismer som skal sørge for at du ikke går i baret ved å bli fersket. Dette opplegget kan jo for noen, kanskje til og med mange, tolkes til å befinne seg i et moralsk grenseland.

Les også: Skift powerpoint-slide ved å heve øyenbrynene

Risikoredusering

Lureri av denne typen innebærer alltid en risiko for å bli tatt på fersken. BroApp har gått den ekstra milen for å sørge for å holde opplegget vanntett.

Videre i konfigurasjonen, kommer du til et skjermbilde der du kan registrere navnene på det trådløse nettverket på jobben din, hjemme hos deg selv og hos kjæresten din.

Det sørger for at appen bremser aktiviteten så du ikke blir tatt i å sende en amorøs tekstmelding mens du ligger og snorker i sofaen hjemme hos kjæresten din. Det vil i så fall lønne seg å ha wifi-tilkoblingen aktivert. Wifi-valgene gjør det også mulig å automatisere tekstmeldinger som utløses ved at du drar til eller fra hjemmet eller jobben.

Hvis du allerede har sendt en melding manuelt til kjæresten din, lar appen være å sende den automatiserte meldingen.

Skulle den bedre halvdelen få tak i mobilen din og oppdage BroApp i programmenyen, vil hun måtte taste inn en kode for å få tilgang. Taster hun inn feil kode, kommer hun inn på en fiktiv gaveguide der hun blir forsøkt villedet til å tro at dette er en app som er laget for å gjøre henne glad, som det jo på en måte er.

Men skulle hun finne på å google navnet på appen, har du et forklaringsproblem.

Les også: Apples siste patent vil pulsklokken til livs

Ikke for alle

BroApp er ikke for alle. At appen er laget for heterofile menn i forhold gjør det selvsagt vanskelig for andre målgrupper å oppnå samme effekt. Appen er helt klart laget av og for heterofile menn som ikke vil svette for å pleie forholdet.

Automatisering av tekstmeldinger kan fortsatt gjøres uansett legning og kjønn, men da finnes det gratisapps som gjør samme jobben, slik som SMS Scheduler for Android eller autoMessage for iOS.

Så er denne appen nyttig? Det kommer vel an på personen.

Les også:

Slik fridde Robert med et hjemmelaget dataspill  

Alfakrøll skapte arkiv-trøbbel. Nå dropper man IKT@Politiet

Disse står for størstedelen av Linux-utviklingen

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.