PODKAST

De har klart å bygge en teknologi som gjør det mulig å skrive på elektronisk papir

Remarkable i ukens podcast.

GJEST: Henrik Faller i Remarkable.
GJEST: Henrik Faller i Remarkable.

Hør ukens podcast i vår nye spiller:

Det å kalle et produkt for Remarkable er temmelig ambisiøst, men det er akkurat hva det norske selskapet med det samme navnet har kalt sitt nye skrive- og lesebrett. Som eneste i verden har de klart å bygge en teknologi som gjør det mulig å skrive på elektronisk papir. Resultatet er det beste av begge verdener. Den som befolkes av skrivepapir og den som bebos av nettbrett. Med Remarkable kan man skive i sola.

Vi snakker i dagens podcast med kommunikasjonsdirektør Henrik Faller om ideen, teknologien og hvordan de som startup har vokst raskere i sitt første år enn både Gopro og Fitbit. Det er jo virkelig bemerkelsesverdig for et hardwareselskap. Attpåtil et fra Norge.

Podcasten Teknisk Sett 

Jan M. Moberg og Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad er begge sivilingeniører med solid teknologisk bakgrunn. Hver uke snakker de om aktuelle teknologiske temaer i TUs podcast Teknisk sett.

Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.

Hvis du abonnerer på Teknisk sett på iTunes eller en annen podcast-app, kan du laste ned og lytte til nye episoder hver uke. Vi legger normalt ut nye episoder torsdag ettermiddag, slik at du for eksempel kan laste den ned og høre på vei til jobben på fredager.

RSS-feed:
http://podcast.tu.no/rss

 Spill av ukens episode øverst i artikkelen, eller via instruksjonene over.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.