PRODUKSJON

Best på høyfast stål

Felles for tidligere prisvinnere er at løsningene deres helt klart har gitt økt lønnsomhet. Søknadsfristen for årets pris er 15. august, og selve prisutdelingen finner sted i Vasamuseet i Stockholm i november.

Under jubeldagen vil konstruktører og industrifolk fra hele verden belyse viktige spørsmål om faktorer som produktutvikling, logistikk, materialvalg og varemerkestrategi.

Hensikten med prisen er å stimulere bedrifter til å dra nytte av det høyfaste stålets muligheter. Mulighetene ligger i stålets spesielle mekaniske egenskaper, som gjerne bidrar til å gjøre bedriftenes lønnsomhet bedre. Det sier administrerende direktør i SSAB Tunnplåt, Anders Werme, som står bak prisen.

- I år ønsker vi å belyse den forretningsmessige siden enda tydeligere, forklarer han. Gjesteforelesere fra forskjellige land vil blant annet fortelle om industridesign, varemerket som suksessfaktor, logistikk og nye strategier for materialvalg. Det blir også foredrag om arbeidet bak de nominerte konstruksjonene, gitt av konstruktørene selv.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.