IKT

Bentley investerer

Programvareløsningene fra Rebis støtter både MicroStation fra Bentley og AutoCad fra Autodesk Inc., som også har beholdt sin langsiktige investering i Rebis-aksjer.

Designløsningen AutoPlant fra Rebis er et godt alternativ for mange MicroStation-brukere som er involvert i design av prosessanlegg. - Sammen med Rebis har vi også et stort ansvar overfor Autodesk-brukere, hevder Greg Bentley som er toppsjef i Bentley Systems. - Det nåværende og fremtidige samarbeidet på dette forholdet vil fokusere utvekslingen mellom dgn- og dwg-format.

Som en del av det nye samarbeidet, vil Rebis innarbeide og distribuere DAK-programmet MicroStation V8, som ble lansert av Bentley i oktober i fjor. Systemet har en unik egenskap for å kunne redigere og krysshenvise til både MicroStations dgn- og dwg-format.

- Dette nye samarbeidet med Bentley vil bedre vår dyktighet til å kunne tilby gode løsninger i design for MicroStation-brukere, og samtidig få et nytt marked for Rebis, mener dr. Jeffrey Hollings i Rebis. Selskapet vil i fremtiden legge vekt på å utvikle industriløsninger. - Men vi vil ikke undervurdere vårt gode og lange samarbeid med Autodesk og AutoCAD-brukere. Ved å jobbe i samarbeid med AutoDesk og Bentley, vil vi øke vårt produktspekter og definerer fremtiden som grenseløs, sier Hollings.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.