ARKIVNYHETER

Arvid Gjerde lavest på rekkverk i Hordaland

20 km av vegene i 11 kommuner i Hordaland skal få nytt rekkverk. Arvid Gjerde leder konkurransen om levering og montering av rekkverkene.
20 km av vegene i 11 kommuner i Hordaland skal få nytt rekkverk. Arvid Gjerde leder konkurransen om levering og montering av rekkverkene. Bilde: Vik Ørsta

Konkurransen er jevn. Mesta er nr. to med 9,123 mill., fulgt av Trygg Vei fra Nedre Eiker (9,620 mill.), E Opedal & Sønner fra Ullensvang (10,033 mill.) og CC4 Montasje fra Arendal (11,642 mill.).

Selv om konkurrentene puster Arvid Gjerde i ryggen, er det laveste anbudet klart lavere enn det Vegvesenet regnet med. Byggherreoverslaget var på 10,5 millioner kroner. Byggeleder Magnar Røthe er naturlig nok fornøyd med resultatet av konkurransen.

Entreprisen omfatter levering og montering av stålrekkverk på riks- og fylkesveger. Til sammen 20 km skal settes opp - 15 km med stålstolper, 5 km med trestolper. Videre skal det leveres og monteres 25 ABC-terminaler, og 6 km rekkverk skal rives og fjernes.

Noen steder skal rekkverkskinnene skiftes ut mens stolpene beholdes. Til sammen skal det monteres 25 km skinner på gamle og nye rekkverk.

De 11 kommunene er fordelt på to områder. Det ene området er Voss, som omfatter kommunene Granvin, Kvam, Modalen, Ulvik, Vaksdal og Voss. Det andre er Hardanger, som omfatter Eidfjord, Jondal, Kvinnherad, Odda og Ullensvang.

Arbeidet skal utføres i perioden 20.mars 2012-30. november 2013.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.