NYHETSBREV

APX systems satser i Kina

Det norske gründerselskapet har inngått samarbeidsavtale med Shanghai Second Polytechnical University

Fra venstre: Professor Jinghui­ Yang fra SSPU, professor Kesheng Wang fra NTNU og daglig Jan Erik Evanger fra APX systems AS.
Fra venstre: Professor Jinghui­ Yang fra SSPU, professor Kesheng Wang fra NTNU og daglig Jan Erik Evanger fra APX systems AS. Bilde: APX systems

APX systems har inngått samarbeidsavtale med Shanghai Second Polytechnical University (SSPU). Daglig leder i APX systems, Jan Erik Evanger, uttaler at dette er en riktig oppstartsmåte i Kina. Grunnlaget for avtalen var et samarbeid som startet med NTNU og Professor Kesheng Wang.

Direktør for SSPU, Professor Jinghui Yang, sier at teknologien og kunnskapen som APX systems har, er helt unik, og er veldig velkommen i Kina. SSPU har allerede kunder som har behov for intelligente produksjons- og logistikkløsninger som støtter industri 4.0.

APX systems er et norskeid gründerselskap, som har utviklet intelligente produksjons- og logistikkløsninger på Windows-plattformen siden 1992. Med innovasjon i fokus, har selskapet klart å skaffe seg en posisjon i verdenstoppen når det gjelder utvikling av løsninger som benytter RFID, strekkoder, GPS og EDI, som databærere.

Har du sett: – NFA skal se på mulighetene for å gjenbruke teknologi fra oljesektoren i andre bransjer

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.