19 669 besøkende på Eliaden etter tre dager

Det ble rekorddeltakelse dag to da 8154 personer tok turen til Lillestrøm

Eliaden 2016
Eliaden 2016 Bilde: Joachim Seehusen

Dermed gikk Eliaden over det offisielle budsjettet for 18 300 deltakere, og 331 under det mer uoffisielle målet om å passere 20 000 besøkende.

Det ble ny dagsrekord på Eliadens dag to, onsdag 1. juni. På forhånd har Eliadens ledelse satt som mål å passere 20 000 besøkende. Det betyr at det måtte komme 5889 eller flere på dag tre, for å nå målet.  

Det gikk nesten. 5586 besøkende tok turen til Lillestrøm torsdag 2. juni. På dag én var det 5957 som besøkte messen mens det ble rekordtall med 8154 på dag to.

Noe ujevn fordeling

Men de besøkende har spredt seg ujevnt. Mens det var til tider ganske tett i hall D var det mindre hektisk i hall C, der hovedtyngden av automatiseringsbedriftene hadde stand.

– Vi får ikke den endelige fordelingen før messen er ferdig, men mitt inntrykk så langt er at vi kommer til å nå svært gode tall for besøkende i industrihallen, der automatiseringsmiljøet er samlet. Men at det skal være like tett der som i hall C der elektro er tror jeg ikke er realistisk å vente, sier Hjelmås i en kommentar til Automatisering.

Han har selv brukt tid på å snakke med utstillerne, og melder om positive tilbakemeldinger fra automatiseringsbedriftene.

Over budsjett

– De jeg har snakket med har vært veldig fornøyd. Hvis vi greier å få opp tallene fra forrige gang skal vi være veldig fornøyd. Det er jo mye innstramninger nå, sier Hjelmås.

 

Leste du rapporten fra dag én?

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.