Ansatt som direktør i Nye Veier AS

Styret i Nye Veier AS har ansatt Ingrid Dahl Hovland som administrerende direktør i Nye Veier AS. Hun kommer fra stillingen som administrerende direktør i Spenncon AS.

annonse:
annonse:

Mot hjemmeseier i Bergen

Sprengningsteknikk AS fra Bergen har en ledelse på 11 prosent i kampen om en jobb på fylkesveg 177 i hjembyen. Fire av de fem laveste anbudene er gitt av bergenske entreprenører.

Kontorriggen på Taraldrud skiftes ut

Vegvesenets kontorrigg på kontrollstasjonen på Taraldrud like utenfor Oslo holder ikke lenger mål. Nå skal den rives og erstattes med en ny. 23. oktober er datoen å merke seg for dem som er interessert i jobben.

Veidekke kjøper Leif Grimsrud

Veidekke Entreprenør AS har inngått intensjonsavtale om å kjøpe 80 % av aksjene i anleggs­entreprenøren Leif Grimsrud AS i Halden med datterselskapene Leif Grimsrud Entreprenad AB og Øst AS.

Andre vegnyheter
annonse:
annonse:
annonse:

Landets første tasteplass åpnet i Bergen

For å hindre at mobiltastende sjåfører blir ufokuserte i trafikken, åpnet Trygg Trafikk og Gjensidige landets første tasteplass i Bergen torsdag.

Nye fergekaier i Korsfjorden

Fergekaiene på hver side av Korsfjorden i Finnmark er slitt etter lang og tro tjeneste. Nå skal de skiftes ut. Oppdraget er sendt ut på anbud med frist 15. oktober.

E39 i Trysfjord- en er ferdig skredsikret

Arbeidet med å skredsikre E 39 mellom Holmenfoss og Try i Søgne kommune er nå ferdig etter elleve ukers arbeid.

Nyhetsbrev fra Våre Veger
Våre Veger Nyhetsbrev

Meld deg på og motta ukentlige nyhetsbrev.

Din epostadresse:

Papirutgaven
Våre Veger

Les papirutgaven av Våre Veger på nettet. Du kan også søke gratis etter artikler som har vært på trykk i bladet.

annonse:

Risa AS får kontrakt verdt 180 millionar kroner

Risa har sikret seg oppdraget på nordre del av Hauglandspakken, verdt 180 mill kroner.

34 færre trafikk-omkom i år

12 personer mistet livet på norske veger i september. I løpet av årets ni første måneder har 92 trafikanter omkommet, noe som er 34 færre enn på samme tidspunkt i fjor.

De Grønne og Ap forhandler om E18

Vegen til byrådsmakt i Oslo kan se ut til å gå langs E18, i hvert fall i overført betydning. Utbyggingen av hovedvegen vest for byen er et viktig punkt i forhandlingene mellom Ap, SV og De Grønne.

Møreforskning gransker løpske fergekostnader

Kontrollutvalget i Møre og Romsdal fylkeskommune vil engasjere Møreforskning til å gjennomføre et såkalt forvaltningsrevisjonsprosjekt knyttet til fergekostnader som løper løpsk.

Ny innen mobile slagknusere

Mineralteknikk AS lanserer Rockster mobile slagknusere for asfalt- og betonggjenvinning.

Nytt mandat for ferjefri E39

Samferdselsdepartementet har fastsatt mandat for konseptvalgutredning (KVU) for kryssing av Sognefjorden. Utredningen skal se på ulike måter å krysse fjorden på, enten som fast samband eller alternative ferjeløsninger.

Sammen om drift- og vedlikehold

KB Gruppen AS og Tertnes Holding AS har inngått avtale om å slå sammen virksomheter innen drift- og vedlikehold av veger samt tilknyttede tjenester av anleggsvirksomhet.

Alf Brekken leder i Vesterålen

Alf Brekken og Sønner fra Vestvågøy har gitt de laveste anbudene på de to største av fire driftskontrakter i Vesterålen. Thore Magnussen & Sønn fra samme kommune og Nordnorsk Veisikring fra Steigen leder de andre konkurransene.

Siste kommentarer

Rasvoll skal sikre E39 i Masfjorden

1. mars i år løsnet snøen i Seterlia i Masfjorden kommune og raste ned på E39. Vegen ble stengt i fem dager. Det samme kan skje til vinteren, men ikke neste vinter. Da skal en rasvoll av betydelige dimensjoner stoppe snøen.

Consolvo leder ujevn konkurranse

Uenigheten er stor blant entreprenørene om hvor mye de skal ha for å rehabilitere Fredrikstadbrua. Bare tre anbud er gitt, likevel skiller det over 90 prosent mellom det høyeste.og det laveste, som er gitt av Consolvo fra Lier. Det er på 101,9 millioner kroner.

Kraftig økning i saltforbruket

Saltforbruket på vegene økte med hele 27 prosent sist vinter, og passerte rekordvolumet fra 2011. Men også bruken av sand vokser kraftig.