Stor interesse for g/s-veg langs Ring 3

7 entreprenører har gitt anbud på 1 100 meter gang/sykkelveg langs Ring 3 i Oslo. Det laveste, som er på 44,9 millioner kroner, kommer fra av Seltor Anlegg.

annonse:
Profilerte stillinger:
annonse:

Consolvo kan få brukontrakt

Consolvo fra Lier leder kampen om kontrakt på vedlikehold av bruer i Oslo og Akershus. 15,3 millioner kroner er det laveste anbudet på. Ytterligere tre entreprenører deltar i konkurransen.

Veidekke får siste jobb på Ifjordfjellet

Veidekke får den 6. og siste kontrakten på oppgradering av vegen over Ifjordfjellet i Finnmark. Kontraktsummen blir 60,509 millioner kroner. Signering finner sted i nær framtid.

Spesiell kontrakt til Vassbakk & Stol

Statoil har inngått en rammeavtale for Civil arbeider ved Kårstø Gassprosesseringsanlegg med Vassbakk & Stol.

Andre vegnyheter
annonse:
annonse:
annonse:

-Ikke færre bomstasjoner denne perioden

Statssekretær Bård Hoksrud (Frp) i Samferdselsdepartementet opplyser at det ved utløp av denne stortingsperioden ikke kommer til å være færre bomstasjoner enn det var da regjeringen tok over.

Knalltall fra Veidekke

Veidekke-konsernet økte både omsetning og resultat i 2. kvartal. Industrivirksomheten økte med 23 prosent, takket være asfalt.

Mesta og Arvid Gjerde lavest

 Mesta og Arvid Gjerde leder hver sin konkurranse om rekkverksarbeid på Vestlandet. Den største jobben gjelder riks- og fylkesveger i områdene Voss og Hardanger. 

Nyhetsbrev fra Våre Veger
Våre Veger Nyhetsbrev

Meld deg på og motta ukentlige nyhetsbrev.

Din epostadresse:

Papirutgaven
Våre Veger

Les papirutgaven av Våre Veger på nettet. Du kan også søke gratis etter artikler som har vært på trykk i bladet.

annonse:

Wirtgen kjøper Benninghoven

Wirtgen Gorup har kjøpt 70 prosent av aksjene i Benninghoven, en av tysklands store produsenter av asfaltfabrikker.

Forlik mellom CJV-E18 og Statens vegvesen

Det økonomiske oppgjøret mellom partene etter at kvikkleira tok gamle E18 vest for Lillesand for fem år siden, er endelig i havn. I juni i år inngikk partene forlik.

Får ansvaret for vegpolitikk i OFV

Opplysningsrådet for Veitraf8ikken har ansatt Karin Yrvin (44) som ny fagsjef med ansvar for vegpolitikk. Hun kommer fra jobb i Arbeiderpartiet.

Nytt oppdrag i Bømlopakken

Et nytt stort oppdrag i Bømlopakken er sendt ut på anbud. 5,2 km av fylkesveg 541 skal få en standard som står i forhold til trafikken. Anbudsfristen er satt til 19. september.

Snart kan vi slippe rattet

-Trolig vil sjåfører kunne slippe rattet, gassen og bremsen på enkelte motorvegstrekninger allerede i 2020 . Det mener daglig leder i ITS Norway, som selv tråkker på gassen for mer automatiserte og effektive transportsystemer.

Vassbakk & Stol overtok ledelsen

Da et oppdrag i Tysvær kommune ble utlyst tidligere i år, ga Bertelsen & Garpestad laveste anbud. Konkurransen ble avlyst og jobben utlyst på nytt. Nå er det Vassbakk & Stol som leder, men det laveste anbudet er omtrent uforandret. 

Spansk seier på Sørkjosfjellet

Den spanske entreprenøren Obras Subterraneas SA (OSSA) har sikret seg en stor jobb for Statens vegvesen. For 415,6 millioner kroner skal spanjolene drive en 4,7 km lang tunnel gjennom Sørkjosfjellet på E6 i Nord-Troms.

Tunnel i Finnmark okkuperes av reinsdyr

Stallogargotunnelen i Kvalsund i Finnmark fylles med reinsdyr som rømmer fra varmen. Tunnelen er stengt inntil dyrene forsvinner.

Siste kommentarer

«Stram line» henger i en tynn tråd

Framtida er usikker for den planlagte spennbåndbrua i Sarpsborg. Anbudene som har kommet inn, er så høye at saken må tilbake til bystyret før en avgjørelse kan tas. Det kan ende med at en annen brutype blir valgt.

Ekstrem- asfaltering på Svalbard

I juli og august har asfaltoperatører fra Lemminkäinen Norges avdeling i Harstad gjennomført verdens nordligste asfalteringsoppdrag. På Svalbard.

Spennende med asfalt

Over 50 barn fra NCC Barnas Byggeskole fikk tirsdag prøve seg som asfaltarbeidere under besøket hos NCC Roads i Drammen.