Bare Fjord1 har gitt anbud

Fjord1 driver to av de tre mest trafikkerte fergesambandene i Norge, og kommer trolig til å fortsette med det noen år til. Ingen andre meldte sin interesse for å overta da konsesjonen for 2017 og 2018 ble utlyst.

annonse:
annonse:

Skanska re- mixer 100 000 kvm Østfold-veger

I løpet av de neste ukene skal Skanska asfaltere ca 100 000 m2 veg i Østfold med den såkalte remix-metoden. Dette er en metode med store miljøgevinster, men som benyttes relativt sjeldent i Norge.

Tunnel gjenåpnes før tiden etter brann

Skatestraumtunnelen i Sogn og Fjordane åpner igjen neste uke etter at en tankbil eksploderte og startet en brann i tunnelen i juli. Åpningen skjer tidligere enn ventet.

Fredheim skal selge Sandvik

Sandvik går til det overraskende skrittet å overlate salg og service av mobile knusere og sikter til Fredheim Maskin AS.

Andre vegnyheter
annonse:
annonse:
annonse:

Søbstad leder på hjemmebane

Søbstad fra Trondheim har en knapp ledelse på Peab i kampen om et oppdrag for Vegvesenet i hjembyen. Søbstad vil ha 69,014 millioner kroner, Peab vil ha 69,459 millioner.

Hjemmeseier til Odd Mathisen

Odd Mathisen fra Alta får et kontrakt verd 87,2 millioner kroner i hjemkommunen. Oppdraget gjelder utbedring av vel tre km av E6. Klagefristen gikk ut 29. august uten at noen benyttet seg av muligheten.

E16 Skaret – Hønefoss kan starte i 2019

Regjeringen har gitt klarsignal om å starte planleggingen av på E16 Skaret – Hønefoss. Ny veg og jernbane på strekningen skal planlegges som ett prosjekt.

Nyhetsbrev fra Våre Veger
Våre Veger Nyhetsbrev

Meld deg på og motta ukentlige nyhetsbrev.

Din epostadresse:

Papirutgaven
Våre Veger

Les papirutgaven av Våre Veger på nettet. Du kan også søke gratis etter artikler som har vært på trykk i bladet.

annonse:

Rekordlave dødstall på vegene

I løpet av årets tre sommermåneder mistet 42 personer livet i trafikken. Dette er en tredjedel færre enn i fjor. Tilsvarende gjelder også for hele 2015 så langt.

Signerte Norges største vegkontrakt

Store tall og historisk sus svevde i luften da Veidekke og Statens vegvesen kunne signere kontrakten på E39 Svegatjørn - Fanavegen

Gudvangatunnelen igjen åpen

Arbeidet med å reparere Gudvangatunnelen etter brannen, har gått raskere enn ventet. Dermed åpnes den for fri ferdsel allerede i dag.

Vegpolitikk viktigere enn bane

Åtte av ti mener at vegpolitikk er viktig i årets valg, og at veg er viktigere enn bane. Det kommer fram i en nasjonal meningsmåling i forbindelse med høstens kommune- og fylkestingsvalg. Både kommune- og fylkespolitikere er på linje med folket.

Nordbø Maskin kan få hjemmeseier

Nordbø Maskin fra Stavanger har en mulighet til hjemmeseier. Et anbud på 98,608 millioner kroner gir selskapet en knapp ledelse i kampen om en jobb på fylkesveg 44.

Klart for "Smarte veger"

Hvor mye kan ny teknologi gjøre for å løse framtidens transportutfordringer? Dette er temaet på konferansen "Smarte veger", som arrangeres i regi av Våre Veger og Teknisk Ukeblad i Oslo 17. september.

Kjøpet av Reinertsen Entreprenør i boks

Veidekke Entreprenør AS har skrevet kontrakt med Reinertsen AS om å kjøpe deres landbaserte bygge- og anleggsvirksomhet. - Reinertsen Entreprenør styrker vår gjennomføringsevne og øker vår konkurransekraft.

Stor interesse for elektroarbeid på rv 4

Det er stor interesse for elektro- og SRO-arbeidet på riksveg 4 gjennom Hadeland. Ikke mindre enn 11 elektroentreprenører har meldt sin interesse. Det laveste anbudet, som er på 48,3 millioner kroner, er gitt av Aventi fra Oslo. 

Siste kommentarer

Roadworks kjøper Veisikring AS

Roadworks AS har signert avtale om kjøp av samtlige aksjer i selskapet Veisikring AS. Gjennom kjøpet etablerer Roadworks konsernet seg tydelig innenfor markedet for vei- og brurekkverk.

Veidekke lavest på Skeggestadbrua

Fire entreprenører vil bygge brua som erstatter den som ble tatt av et ras på E 18 i Vestfold i vinter. Det laveste anbudet er gitt av Veidekke. Det er på 46,4 millioner kroner.

8,1 km ny E6 utlyst i Trøndelag

En kjempejobb er lyst på E6 i Sør-Trøndelag. 30. oktober går fristen ut for å gi anbud på 8,1 km motorveg mellom Storler i Trondheim og Jaktøyen i Melhus.