multimedia logo

Så detaljert har du aldri sett Ålesund

12:50 3.3.14 av Eirik Helland Urke

ÅLESUND GIGAPIKSELBILDE

Her presenterer vi et bilde på 2,7 gigapiksler fra Ålesund, tatt som 800 bilder på frihånd fra Fjellstua. Bildet ble produsert i 2009, og det vil være mulig å se en del endringer fra hvordan byen framstår i dag.

annonse:

Utforsk verden på nye måter

oilplatform

På TU Multimedia bruker vi ny bildeteknologi for å vise deg verden på nye måter. Her kan du utforske norske byer i gigapiksel-detalj, besøke en oljeplattform eller kjøre ned en slalombakke uten å flytte deg fra kontorstolen.

Klikk deg inn på bildene eller bruk det interaktive kartet nederst på siden for å finne fram.

Anbefalte

    annonse:

    MOTTA NYHETSBREV

    Meld deg på og motta daglige nyhetsbrev med siste nytt fra tu.no

    Klikk her for påmelding »

    Tema: Byer