Ledige stillinger
Nyhetsbrev
Nyhetsstudio
Video
Abonner
Logg inn
Meny
Ledige stillinger
Nyhetsbrev
Nyhetsstudio
Video
Nyheter
Bygg
Elbil
Energi
Forbrukerteknologi
Forsvar
Industri
IT
Karriere
Klima
Maritim
Samferdsel
Meninger
Analyse
Debatt
Kommentar
Tjenester
TU
Digi
eBlad
Tekjobb
Konferanser
Info og kontakt
Om oss
Bedriftsabonnement
Annonseinfo
Ta kontakt
Kundeservice
Tips oss
Innlogget som:
Abonner
Logg ut
Min konto
Nyhetsbrev
Kundeservice
Matproduksjon
Kommentar
Til netto null og forbi – på naturens premisser
Lager protein av luft, vann og strøm: – Vi frikobler matproduksjon fra jordbruk
Dyrker mat i ørkenen med halvert vannforbruk
Biffen vokser uten en lyd: Se verdens første fabrikk for kunstig kjøtt
Debatt
Vi trenger mer FoU og digitalisering
Debatt
Det er mulig å fjerne lukt og smak fra fiskeproteiner
Debatt
– Kjøtt er viktig for bærekraftig og klimavennlig matproduksjon i Norge
Dette er rakfisk – den fermenterte maten som blir stadig mer populær
Bruker lys til å effektivisere matproduksjon
Skal produsere kylling med kunstig intelligens og spillvarme
Vil trykkoke frem kunstige bier for å sikre pollinering i jordbruket
1,3 milliarder tonn mat sløses bort hvert år - slik skal de løse problemet med teknologi