MOBIL

Sony Ericsson lanserer to nye Android-telefoner

Sony Ericsson har annonsert to av de mest lovende produktene vi har sett på lenge.

22. juni 2011 - 12:41

Sony Ericsson bestemte seg for å ta oss skikkelig på senga i dag, ved å lansere to temmelig uventede telefoner for to forskjellige målgrupper.

Xperia Ray - designperle

Xperia Ray er noe så unikt som en Sony Ericsson-telefon i aluminium, og produsenten legger overhodet ikke skjul på at de er ute etter å friste de som vil ha et eksklusivt preg på telefonen sin.

Skjermen i Xperia Ray har en størrelse på 3,3 tommer, og i denne har Sony Ericsson fått på plass en oppløsning på 480 x 854 piksler. Sammen med Bravia-teknologien burde dette gi et sylskarpt og bra bilde.

Knallkamera

Kameraet i Xperia Ray tar bilder i en oppløsning på 8,1 megapiksler, og kan filme i 720p-oppløsning. Bildesensoren er av typen Exmor R. Disse spesifikasjonene høres farlig kjent ut, så vi snakker mest sannsynlig om den samme optikken som står i de strålende kameratelefonene Sony Ericsson Xperia Arc og Xperia Neo.

Maskinvaremessig holder den mål mot toppmodellen Xperia Arc: 1 GHz prosessor, Adreno 205-grafikkbrikke og 8,1 megapikslers Exmor R-kamera.

Godsaken er kun 9,4 mm tykk, og veier 100 gram.

Les den fullstendige artikkelen om Xperia Ray

Xperia Active - Vanntett og støvsikker Android

Et produkt vi vet det er stor interesse for i Norge er vanntette mobiltelefoner. Frem til nå har Motorola Defy vært den eneste kandidaten for de som er ute etter en Android-modell du kan bade med, men denne får nå beinhard konkurranse.

Xperia Active tåler vann ned til én meters dybde, i tillegg til å være støvtett.

Som både navn og egenskaper vitner om, er denne telefonen vinklet mot de som liker å trene, men om du bare er glad i å bade eller rett og slett er en kløne er du også midt i målgruppen.

Telefonen kommer med forhåndsinstallerte trenings-apper, og du får med en reim for å feste den til armen under joggeturen (eller blåturen).

Les den fullstendige artikkelen om Xperia Active

Sony Ericsson er på krigsstien

Etter ett år med litt prøving og feiling på Android-fronten har Sony Ericsson definitivt bestemt seg for å lage rabalder i markedet i 2011. Produsenten har allerede lansert dobbelt så mange Android-telefoner som de gjorde i hele 2010, og de skyter mot alle tenkelige målgrupper med de forskjellige modellene de har vist frem.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Schneider Electric
Forenkler bærekraftsrapportering i datasentre
Forenkler bærekraftsrapportering i datasentre

Her er en oversikt for deg som vil lese mer om produktene Sony Ericsson har lansert i 2011:

Test av Xperia Arc

Test av Xperia Neo

Test av Xperia Play

Lyntest av Xperia Mini & Mini Pro

Lyntest av Xperia Pro

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.